-
Ja nenatačam a aký máš Email? violetta odpovieš mi prosím
-
Povedz mi tvoj gmail
-
Vio líbí se ti Leon? *12*
-
Violetto máš dítě ? *14*
-
Ok. natalia.blahutova262@gmail.com a ty?
-
Nie ja nie ale môj brat ty hej?
A ja som pozerala na tv ale asi máš pravdu bude to v piatok s niečim som si to pomýlila -
violetta aký máš Email aby sme si mohli písať?????
-
natačaš na YouTube :-o
-
Ja som to našla na DISNEY stránke
-
A nie v piatok?
-
Bolo by to super
-
Violetta myslela som teba vo štvrtok by mala byť Violetta the event
-
Myslela si mňa V LOVERS- FOREVER?
Ak hej tak neviem povedať či bude ten film aj tu premietaný, možno že áno možno že nie, neviem ti povedať -
Violetta to ti verím aj ja som mala ísť na koncert ale som nešla. Myslíš že na Slovensku bude ten film o Martine Stoessel? odpovieš mi potom prosím
-
V-LOVERS FOREVER-odpoveď
Na Violetta live v Krakowe bolo super nedá sa to ani popísať. Nikdy na to nezabudnem. Zozačiatku keď to začínalo som ani nedýchala:D. -
Myslím že a tejto stránke je aj Martina Stoessel a volá sa tuším že ReallMartinaStoessel
-
Mary keby vedela český a slovenský jazyk určite by si to prečítala a ten kto tam písal pod menom MARTINA STOESSEL a napísal že GRACIAS tak to určite nebola ona lebo na Violetta koncertoch napr.v Poľsku, Maďarsku, Nemecku a v Rakúsku hovorila po Anglicky...Rozumela by iba tým čo tam píšu po Španielsky.
-
já mám ráda strašně violettu chtěla bych v ní hrát
-
A aké to bolo na Violetta Live v KRAKOWE aj som v loverka a na koncerte som ešte nebola a možno ze na Slovensku arénu na Violetta koncert máme
a aj tak by tu koncert nebol -
V loverka Marcelka bolo by to super keby tu je Violetta live, a bola si na Violetta Live????