Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máš pravdu podľa mňa je to blbosť aby bol v Česku koncert a na Slovensku nie a určite by to bolo na internete
  • Podľa mňa Violetta koncert v Česku nebol dávali by rôzne reklamy na dysnep chanell a na Slovensku koncert nebude lebo nemáme na to aréneu viem to lebo na Violetta koncerte som bola v Krakowe.
  • Prosím pomôžte mi. Chcem sa stať členom fanklubu ale neviem ako na to. Takže prosím pomôžte mi. Ako sa stať členom fanklubu ? Za každú odpoveď dopredu ďakujem. Ďakujem vám veľmi pekne.
  • Ja to viem už dávno.
  • Tini bude mať film
  • Violetta ti nič neurobila tak takto o nej nepíš.A keby ti niekto toto povie a ktomu ešte aj ha ha ha však by sa ti to nepáčilo
  • Aj ja chcem aby bol na Slovensku Violetta koncerte koncert
  • Myslíš si že Martina si to přečte?! *15*
  • Violetta 13. ako vidím si z Česka. Chcem sa ta opýtať v Česku bolo Violetta live lebo Vanessa čo tu píše výprava že bol v Česku koncert ak tam Violetta koncert nebol tak mi odpoveď. A bola si na Violetta Live?
  • Kto chce aby Violetta mala koncert na Slovensku lebo ja chcem a ten kto s vás chce dajte že sa vám to ľúbi
  • ?????
  • Ahoj máš pravdu ,že tini je něj na světě
  • Tini si naj naj naj naj na celom svete
  • Hola Martina mi nombre es Angela magnifico cantan y eres bonita *1*
  • Vanessa nevie vybrane slova by je s tvrdym y-ý-i-í
  • Veď myslite aj na Slovensko. V Česku už mala koncert ale na Slovensku nie. Tak myslite aj na druhích. Sme iný ľudia ale mali bi sme si dopriať nie len myslieť na seba keby som to ja tak robila tak by som sa zabila. Nie písala ďalej že prečo nemá Tini v Česku koncert. Je mi z niektorých zle. Sú Vianoce a aj tak sa na niektorých musím aj nahnevať ti kokos. Len samé Česko som zvedavá čo by ste robili vy na mojom mieste. Nahnevali by ste sa tak isto ako ja tak sa neurážajte ale začnite myslieť a na iných.
  • Štastné a Veselé Vianoce
  • Ten kto ma rád Violettu dajte že sa vám môj komentár ľúbi a ten kto ju rád nemá dejte na tento komentár že sa vám neľúbi!!!!!
  • Hola Tini! Te amo Tini!
  • Jsi moooóoooooooooooooooooooccccccccccccc hezká talentovaná a mam tě moc ráda ale Clara Alonso zůstane na 1
    Místě má o de mě 10000000000000000. :-) hlasů. A žluté vlasy ti nesluší :-(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit