-
ten koncert je v Ostravě?
-
Ano máš pravdu Violetta je ta nejlepší na světě.Já se taky už kvůli ní
se asi budu učit hodně dobře zpívat,já nemam taky ráda ty kteří nemají
rádi Viu -
Mám ráda Martinu Stoessel,protože je hodná a přátelská dívka (doopravdy
nevím proč jí mám ráda), máš jí taky ráda? Máš tam ráda ty kluky , docela ujdou *12* že jo? Máš ráda Angie? Já jo. Podle mě je Martina nejlepší
zpěvačka na světě *4* -
Nechapu jak to tam mohla napsat ta nějaká sexygirl-myslím že je uplně ....a když si to myslí tak at to tam nepíše. *16*
-
Jsi skvělá.Umiš tak nádherně.Mám udělanej na jméno VIOLETTA i e-mail.BYla jsem včera v kině na VIOLETTU *3*
-
Mám Martinu Stoessel hrozně ráda a taky Leona♥♥♥,Tomase,Diega,Federika,Camilu,Napa,Fran.a Angei všichni umí nádherně spívat.Já spívat neumim,ale přalabych si spívat jako Violetta
-
jsi skvělá a s Jorgem se k sobě hodíte
I love Leonetta *14* -
ked si slivenka tak ty ides do kina na ten film do ceska alebo je aj na slovensku?vja som slovenka tiez
-
je prostě skvělá chci být její sestrou.A Angí je skvěla .líbí se mi i Leon i Tomas, jsou proste užasni(dokonce i ludmila) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
kina se pise s i! :D
-
Vůbec tě vsice neznám ,ale jestli si myslíš že je ten blb Tomás lepší jak Leónek tak máš fakt HROZNEJ vkus.
-
Violetta (Martina Stoessel) je úžasná.
jdu na Violettu taky do kyna. *3* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *8* -
violetta je příšerná!nechápu jak jí můžete mít rádi!Aha vy ji asi milujete *14* taková láska:-) haha ste blbý
-
nene je zadaná!Violettta je jasně zamilovná do tomáse tak ať už jí leon nechá na pokoji!!!!
*14* *14* *14* *14* tomás je nejlepší!!!!!!!!!!! -
tady like nejde jenom to se líbí! *3* ach jo proč jsou všichni tak: *6*
-
hihi *2*
-
hej zaspievaj mi violettu veo veo,en mi mundo,junto a ti, como ueres,te espare,are you redy.....a tak dalej a tak dalej ja budem spievať v kine na slovensku violettu lebo ja som slovenka *1* a ja ti nedam lake lebo píšeš blbosti mám ju rada ja dám lake violete a nie tebe a ešte by som sa ta chcela opítať že koľko máš rokov *3* a ak si dievča tak môžeme byť kamošky *1*
-
Violetta je nejlepší holka na světě kuli ní jsem se naučila spívat mám ji ráda kdo jí má rád dejte lake mám tě ráda vio kdo jí nemá rád at' si říká co chce *14* *3*
-
Já jdu na Viu do toho kina
-
Tini hodíš se k Jorovi
Leonetta *14*