-
No přesně úplná kravina
-
Nic proti ale jak muže někdo říct že si violettu v 2. sérii vezme Leon když je to úplná kravina přístě shlédněte radši celou 2 sérii a nepište to sem
-
To je pravda Tini si saslouží být 1. *1* *3* *14* *3* *4* *15*
-
A Angie prý odjede do Francie*9*.A vrátí se i prý Tomás*1*.Takže super!A Angie prý odjede kvůli Esmeraldě, protože ji snad začne mít Violetta radši a Pablo si najde jinou holku.A já taky chci aby byl Germán s Jade,(ale ne aby si ji vzal)protože je to sranda.
-
Ne, nebude.Bude to jen jako film v kinech.Dám vám odkaz na blog kde jsem to našla.Dohledejte si to v archivu, myslím, že je to z dubna:http://the-suite-life-cz.blog.cz/
-
Myslela jsem to tak, že je tady úplně jedno, že je světoznámá.Tak takhle *1* .Uznávám, že jsem to nenapsala moc dobře .Takže neřeš *3* *4*
-
To jsem nepochopila ale to je jedno!!!
-
Jo je blbá co si o sobě sakra myslí že tady bude někomu bezdůvodně nadávat!!!!?? *16* *16*
-
jo jedna holka mi rekla ze jsem mrcha a prostitutka a uz je nahlasena
-
ach jo, ty lidi jsou fakt natvrdlý.Ona NENÍ vdaná někdo se jen omylem spletl tak snad nejste blbý.BOŽE...
-
A víš, že sem stejně chodí asi jen češi a slováci?Kočko, VZPAMATUJ SE!
-
Rýchlo už je na 4.mieste ale je jej v pätách Majk Spirit. Nespie ju zasa predbehnuť! Musíme Tini pomôct...
-
ak si to nasla prosim pridaj zdroj
-
Sice nejsem Violetta52 ale myslela tím že má někdo(nevím kdo) 20 minut na to aby se jí omluvil než ho nahlásí!! *3*
-
violetto52 co si mislela tim ze jen 20 min. odepiš
-
Jsi pro mě moc dobráá herečkaaa *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *4* Hlavně ve Violettě *4* *4* *4* *4* *4* *5* *5* *5* *5* *3* *3* *3* *3*
-
Nechápu jak může být až 5 !!!!!! Je neeeeeej na světě a nějaká Iveta B. nebo Ján koleník (nikdy jsem ho neznala ) Majk Spirit kdyť ho znají jenom SK a ČR Tini zná celá Jižní Amerika a Evropa i USA. !!!! *3*
-
Na jakých *8* *8* Přidej zdroj !!!! RYCHLE!!Prosím
-
je to pravda ja sem se to docetla!!! na strankach....... *8*
-
není to pravda!!!