Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sofii1
    nemusis hned nadavat alebo mat zlu naladu zato ze sa opytam...ja som chcela vediet co si miesto toho vymyslela no to je fuk... *16* ted sem se nastvala zas ja...
  • sofii1 angie to neřekla protože ta přiběhl pablo a beto s tou debilní kazetou *16*
  • A co si Angie miesto toho vymysla?
  • Jaktoze si uz tam? Co sa tam bude diat? My mame tak dil 63
  • JA MAM MOC RADA VIOLETTU JE MYM VZOREM DIKY NI SEM SI UVEDOMILA ZE CHCI ZPIVAT A TANCIT ZPIVAT UMIM ALE TANCITT MOC NE MILUJU VIOLETTU....PS vy vsichni u jakeho dilu ste me to neprestalo je mi to lito ja sem u dilu dnes79 *14* *14*
  • help violete angie nerekla pravdu protoze v zadu tam byl pablo s betem a meli nakou kazetu angie ji to nakonec nerekla *3*
  • Prosím nemôžete mi povedať čo bolo dnes vo Violette asi tak prvych 10 min, lebo som nebola doma a chcela by som to vediet...aspon prosím poevdzte ako to Angie povedala ked: Violetto já jsem tvoje...(prosím co povedala. Dakujem *4*
  • Violetta je boží ale mrzí mně že se včera Leon s Violettou rozešel
  • sou nej pár
  • violetta
  • Takže LEON vs. VIOLETTA
    pište do komentů
  • Koncert který byl nejblíž je v Polsku!!
  • řekne jí to až v 77.díle!!!!!
  • Boží seriál milujuho žiju seriálem Violetta !!!!!!!!!! *3* *1* *14*
  • Sofii1
    Už ma ide vážne roztrhať od zvedavosti! Uz uz sa to Angie chystá Violette povedať ale zase sa to nejako zomelie...som vážne zvedavá ako to vyrieši... *3* *14*
  • Zbožňuji Violettu úžasně zpívá. *15* *15* *15*
  • Miluju všechny postavy z Violetty hlavně Leona *14*
  • Violetta je božííí *15*
  • Som zvedava kedy sa Violetta dozvie pravdu o Angie a kedy to aj ona konečne povie že spieva a tencuje. Veľmi sa na to tešim
  • ráda koukáám na violettu *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit