-
Jako mám ráda ten seriál Violetta. Ale Martinu nemám moc v oblibě. Hrozně mě štve,že se proslavila jenom kvůli Violetě. *16* *16* *16* . A Violettu ve filmu nesnáším!!! *16* Vím že je to hlavní postava. Mohla by taky nechat nějakého kluka ne? A má všecko co chce. Promiňte ti co jí máte rády. Ale toto je jenom můj názor.(Jestli se ptáte proč jsem to jsem napsala a že nikdo není zajímavý na mé řečičky,proto že jsem se nudila). *2*
-
s kym souhlasis
-
Konecne spolu chodia bolo to divne ze na koncertoch sa boskavaju a spolu nechodia teraz to uz dava zmysel
-
Tož tak jako jak to je? :-)
Jorge nebo Juan? -
Leonetta !!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *2* *2* *1* *1* *15* *15* *15* *3* *14* *14* *14* *4* *4* *1* *1* *3* *4*
-
Mám Martinu ráda a na roli Violetty se hodí.Ale jako Via by neměla říkat že miluje Leona a holkám potom říkat že miluje Tomase.Jeto divný a nefer vůči Tomasovi i Leonovi
-
Violetu mám rada alé vadi mi to že říka že miluje tomase a chodí z oeonem jakio chcí aby chodila z leonem a ne tomasem neví co chce leonoví říka že chce ho a potom fran a kamil že miluje tomase
-
No Dovoľ Jedina P_ča si tu ti
-
Viki es el propietaro de una vaca y un cerdo *16*
-
Gracias te gusto mis cansiones. *14*
-
Me encanta Jorge Blanco.
-
Miluju Martiny písničky jsou tak krásný *14* *2* *14* *14*
-
Je to mega kr*va nenávidím ji , je to nejtrapnější osoba na světě a pěkná blbka . Je mi z ní na
zvracení!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* Je to prase! *12* -
Přesně todle si všichni myslíme, souhlasím s tebou!!!!!
-
Je tak krásná, že když se na ní kouknu, tak mě uplně začnou svědět oči, jak jí vidím!!! *14*
-
Prečo je napísané že chodí s Jorgem aj s Juanom či ako, keď je jasné že nechodí s oboma...s kým teda je? nemôžete to zmazať ako to správne? ĎAKUJEM ak sa to dá *3*
-
Už sa teším na ďalšie diely Violetty *3*
-
hele koko potom mě došlo že každý má svůj názor a když se tobě tini nelíbí je to tvoje věc takže příště to nechám být prostě tobě se nelíbí a mě se líbí.no ale tet se ti líbí takže... nic ale když by se ti nelíbila tak už to nechám . jenom chci dodat že mě se martina hodně líbí tak proto jsem se asi naštvala a napsala to ale vážně vážně to příště nechám být *5* *4* *3* *15* *1* *7*
-
vio mam ta rada ale s juan petro lazani nechoď lebo je škaredý a určite vam to neklape *5* *5* *5* *5* *16* *16* *16* *16*
-
Opravdu martina stoessel měří 177cm???