-
ta martina s...
je skareda...
fujjj
fujjj -
Ahoj Martí ským budeš chodit ve violeťe
s Tomasem nebo s leonem -
Je to fajn herečka ale neviem koho zaujíma veľkosť topánok a asi pri nikom nieje náboženstvo.
Ale zdá sa mi že Violetta a Martina sú dve úplne rozdielna osobnosti.
Má super vlasi ale v seriáli sa mi na vzhľad asi najviac páči Angie.
A Violetta nevie veľmi dobre tancovať, len tam skáče.
*4* *5* -
ona ani s jednim nechodi protoze je tam vztah kdyby spolu chodili tak tam je napsano chodi spolu *13*
-
Ale vždyť to je uplný nezmysel raz chodila s Palom ( Tomásem) a teď tam nekde napsal že se hodí k Leonovy.... Tak Pabla dali preč a dali tam Leona a ona s ním podle mne vubec nechodí *3* je to len hlúpy výmysel *1*
-
Ona podvádí Jorge Blanca a toho druhého *8*
-
Thank you and I look beautiful with Leon
-
Moc vámto s leonen sluší ale měla bys být s tomasem. *14*
-
Ahoj Tini podle mě je ve filmu lepší tomas ale doopravdy jsou všichni jiní třeba Ludmila se vopravdicky chová jinak každý měl svojí roly tak ji hrál.Ale moc se mi líbí tvoje role si senzační no prostě super !!!! *4* *14*
-
Martina chodi s Jorgem Blanco *14* *14* *1* *1*
-
Ahoj nevíte jestli martina chodí s tomásem?
Nebo s Jorgem blancoo?? -
tomas bleeeeee leon *14* *14* *14* *14* *15*
-
leon je lepsi
-
lepší je LEON *7*
-
mas asi pravdu
-
Podle mne by sa mala dat dokopy s tomasem on je hodny a som vasa faninka *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
taky sem si myslela že jí je kolem 20 !!!
stejná reakce jak ty :) !! -
takže leon se hodí více k violette je tak krasny a tomas bleeeeeee fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj je tak škaredy a na čele ma bedar blee a leon je krasny je silny krasny okouzlující a hodí se k violette i v realite protože spolu chodíí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
k violete se vic hodi tomas ne leona ja moc nemusim leona.a hodi se k ni i v realite.
-
já si myslim ze by mel byt tomas s violettou na leon ja moc nemusim leona.a taky si myslim ze se k ni hodi i v realite