-
Jo no *3*
-
Jestli chodí Martina opravdu z Jorgem Blancem tak jsem ráda *14*
-
A Martínnka chodí doopravdy s Leonem? Nebo s Tomase? V RealitěM
-
No jasny,lepší než ty.
-
Fakt nevipadá na 23.
-
Pěknej nesmysl.
-
Kdo asi?Já,ne.
-
To asi všichni komu se libi.
-
Je krásná,chtela bych byt jako ona.
-
Milá Analío,taky si myslím že je moc hezká.Měla by byt s Leonem.
-
Představ si že jo,ty blesku.
-
Moc jsi to nedomyslela,nebodeš ji rozumět.
-
Máš pravdu,moc hezké písničky.
-
Jenom žárlíš,chceš byt slavná jako Martina.
-
Marti, du bist viel zu hübsch und Sie in dem Film Violetta Sie am besten singen. *14* weiter so und drücke die Daumen.
-
Moc jsem si oblíbila serial Violetta:) Je suprový! Spíše jsem pro Thomase, to rande, co připravil bylo moc pěkné!:) Leon byl na začátku stejný jako Ludmila a v soukromí pořád je..
Ale také nechápu, proč tady žádáte o telefonní číslo, nebo píšete „Milá Martino“ Ona ani neví, že tohle o ní je:) Ta Vám asi těžko odpoví:) A doufala jsem, že u mé oblíbené herečky a zpěvačky budou komentáře trochu na úrovni..;) -
violetta je ten nejlepší seriál co jsem kdy vyděla *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
ahoj martino ja ti chci řict že serial Violetta je to nejlepši co jsem kdy viděl a chistam se podivat do Argentiny a mame stejne tetovani na stejne ruce ze začatku sem myslel ze ten serial bude ptakovina ale jednou večer sem koukal a už na něj koukam furt a moc se těšim jestli se uvidime třeba to vide *14* *4* *3* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* tak my rikaj kamoši
-
Za 1.je špaňělka a za 2.No jasně bude ti dávat telefonní číslo-.-
-
Ahoj martino prosim dej mi mobilni cislo tak jo??