Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tini je najkrajšie dievča na svete *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • violett to už každá obec dedina a tak tieš mestá lebo to je napísané a každý to vie len ty si to teraz niekedy si to zistila že tini sa volá Martina Alejandra Muzlera Stoessel *8* *8* *8* *8* to uš aj malé decko vie ale nechcem na teba byť tvrdá lebo sa nechcem hádať
  • Violett my to vieme tak nam to nemusis hovorit zas a zas!!!
  • um děláš jako bysme o tom vůbec nevěděli že *5*
  • violetta gastijo se nemenuje ale se jmenem celym se se rika MARTINA ALEJANDRA STOESEL MUZLERA jinak se ji rika tini a pisese MARTINA STOESEL tal papa *14* *5* *2*
  • holky toje kluk jen kluci říkají to na b běž někam odejdi fujtajxl *16* *11* *10*
  • martina stoessel a candelaria molfese a lodovica comello su pekne baby
  • Nojono...lepší byly ty hnědé *3*
  • asi
  • vyzerá príšerne s tými blond vlasmi.
  • dobre a jo mám
  • Ahoj Didinko,jak máš ráda Tini,já strašně moc. *3*
  • wata-fack ja som dostala 3/3 znamku v skole a ja si to chcem fakt opravit tak mi neplnte hlavu vasimi picovinamy teda komentarmy lebo chcem mat dobre znamky tak mi neplnte hlavu komentarmy da pip.
  • kto písal že Violetta bude v tretiej časti Ludmilina sestra bede len v serii nie v časti *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Tini urcite neni genius ked na violetta kuncerte povedala ze nevie najst bundu ked ju ma na sebe
  • Ona je genius nie skareda ako hovori barbie horor podla mna je pekna a genius
  • :(proč ji tady všichni chodí pošpinit jo a PS:má někdo star stable zahrála bych si s někým:):)
  • Tini je nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej zpěvačka!!!!!!!!!! Nej nej! *14*
  • lol
  • Mám ji ráda a je to skvělá zpěvačka a herečka . Nevím co si myslíte já si myslím , že je skvělá a boží. *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit