Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanesa nopa so nakampoves tut te hadalinen vas o maskura
    preklad vanesa nemusis sa hadat nemusis sa hadat kvoly blbosti
    pa ada hi mo nazor
    preklad a toto je moj nazor
  • A moj nazor je taky ze ti si debil/ka. A nevies ktore herecky su pekne aktore dievca alebo chlapec je pekny ty si u skaredcou aj ked ta nepoznam a mam stastie ze ta ani poznat ani raz ta neuvydim lebo nechcem a ty si z ceska a ja zo slovenska.... ty blazon a toto bol moj nazor.
  • Horor-barbie nebude sa stebou hadat je to tvoj nazor je ju mam rada ty nie ale ja stebou nesuhlasim a myslim ze nikdo"
  • WTF? vzdyt si zahrala jenom v jednom filmu, nechapu jak muze byt modelka kdyz ma usmev jak kdyby se poblinkal pes, vim nebudu nic rikat protoze kdybych dokazala to co ona tak jsem slavna ale,,,,, nehapu jak takovej clovek muze bejt slavnej!!!!!je proste oskliva,nema talent ve zpevu,neumi tancit jedini co dela je ze hejbe rukama nebo ma roztahli nohy jak kdyby ji nekdo jebal!!!!,....... Muj nazor!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *12* *11*
  • :-(
  • Cože??Co je to za blbost??
  • Jada dej jajadadaej ou mam to v pip ja si rob co chcem moj styl moj hlas moj flou
  • lol smile *15*
  • A jadade a ja dadade ouu mqm to v pip.
  • A jadade ja dadade ouu ty vole to je ale dobra pesnicka
  • ahoj dadinka boli sme u nasej babky a bratranca prepac ze som neodpisovala cau *1*
  • cau
  • Prepac dadinka tam malo byt ze to napisala vanesa tak cau :1
  • Dadinka tu hovadinu pisala ze neviom precitala si to tam je slovo vio ani ja nechapem co stim chcela naznacit a myslim ze ani ty to nebudes chapat. Ahoj :3
  • Neviom precitala si to tam je slovo vio
  • cože *8*
  • Lebo dadinka
  • prečo
  • Davam ti dadinka 5;3
  • nula pět deset patnáct dvacet dvacetpět třicet třicetpět čtiřicet čtiřicetpět padesát *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit