Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • si blba ti debilka jedna hnusna *11* *11* *10* *16* *16*
  • Je nejlepší ,herečka,zpevačka :) atd...
    Kdo souhlasí at dá
  • He nejlepší :)) :)
    Kdo se mnou souhlasí at dá
  • Violeto ti nemůžeš mít holku a zvlášť francesku
  • Blázen! Blázen! *16*
  • vždit mate pravdu tini by nikdi nemohla niečo take povedat a tini nie je NA HOLKI kdiž se v seriale libala s leonem *4*
  • halloo tini aj lajk ju sou mac end aj vont to si ju bay
  • a jak může mít holka s holkou sex *8*
  • jj vím je to hnusná lhářka ale na to jí nikdo neskočí
  • jasně!! To ti tak budu věřit!!! Já Tini miluju a vím o ní všechno a ty si hraješ na Tini ale nejsi si lhářka Tini neumí česky, nepsala by o takových vymyšlených kravinách a ona není na holky to si možná tak ty ty hajzle Tini má kluka. Chceš jen všechny V-Loverky a Tinistas jen odradit ale na tuhle kokotinu ti nikdo neskočí!!!!! Parchante hnusnej
  • Presne tak aj ja sa volam Samanta
  • Nauc sa pisat nevies pisat i love Jou neexistuje ked uz tak napisem to spravne a pise sa to i love you ty k**va
  • Violetta pokud dobra herečka ja mam 15 rokov na chcela spievat ako som ti bi spievas mam Velmi pekne ....... pokud si krýt naj naj naj mokré herečka Tak moc krasna, když ...: *: *: *: *: *: *: * I Love JOU *3*
  • krávo -__- *16* *16*
  • ja jsem opravdova je mi 19 let Buenos aires klidne vam dam vsem podpis miluji vas :D vsech ny milackove (sem i lezbatajim to pred vsemi ale mam holku a nebudu psat presny jmeno je to franceska z filmu violetta a modelku delam protoze se mi chce to delad poznavam pak novi holky a mela jsem jednou sex s klukem a on mel ale kondom a ja chtela mit miminko jako ostatni mladi holky a kdo neveri tak at mi napise ja se ve filmech a v telefizi u vsude pretvaruju jsem herecka to vazne moc dobre umim a kdyz by nejakej kluk chtel sexinkovat tak mu rada vihovim pojebu ho jasny v tavorce pouze to tajny moje lezbicky a milackove vicucam klukum kokotky a holkam mim lezbickam hubicky a picinky a pojebu vsrm
  • přesně :( já violettu sleduji od premiéry 11.11 2013 a tak rychle to uteklo:((
  • angličtina ti nic neříká?
  • mám tini hrooozně ráda.ale lidi!! probuddte se tohle není officiální stránka martiny ale životopis který někdo založil!!!!!!
  • .hola martina soy eslovaqo te amo
  • ahoj vio ja ti přeji vse nej k tvim 19 *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší