-
presne ja nevim co budu delat
-
Aj mne bude violetta chýbať
-
Nemuzu uverit ze violetta knoci chce se mi brecet proc tak brzi ach jo
-
A A A A A A A A A A A A A A A A A. Konči Violetta 3. Som veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi smutna. Ale užijem si tieto diely. Mam ju rada. Ňeviem ako to teraz som nou bude. Moja rodina kamarady. Keď vidia Volettu tak si hned spomenu na mňa! :) :). Bude mi veľmi chybat. Nielen Martina Stoessle (Violetta). Ale všetci herci z Violetty. Bude mi chybať piesne ich lasky aj uspechi.
-
i love violetta *14* *14* *14* *14*
-
noaco ze je to jenom serial ale nejlepsí tak bud ticho natalie *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
miluju tě tini si nejlepsí kdo miluje violettu a nebo jestli ji ma rad tak napis te do komentu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *12* *8* *7* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
TINI je úžasná
TE AMO -
Vsetkym Violettakom chcem povedat ze aj ked sa Violetta blizi ku koncu uzivajme si diely a aj ked, nevynechajme ani jeden a zostanme vernymi fanusikmi Violetty a fandime aj nasim oblubenym parom v nej ( Leonetta, Diecesca, Bromila, Fedemila......) A ked Violetta skonci tak navzdy ostane v nasich srdciach. MILUJEM VIOLETTU!!!!
-
Milujem tini
-
So,all the best Tini,to you 19 birthday *14* ..You are very beautiful and luxuriously can you sing *14* *14* ....
Miluju tě Tini my *14* *14* *14* *14* -
Ahojťe. Stale ňeviem prečo ňehrala Violetta cely tižden. Ale už viem že bude hrat. A toto budu posledne diely. Chcem povedat všetkym fanuškov Violetty. Aby si tieto diely užily. A by nevinechaly žiadny diel. Su to posledne. A ja ani vi nebudete smutni. Budeme si uživať Violettu bude spievať, a tancovať.
-
co mate fur stou violettou však je to jenom serial :( *7*
-
nejlepší je tini z noveho filmu 2016 hahaaaah:):( *3*
-
Jorge a Tini spolu nejsou sú jenom kamaradi!!!
-
violetta si najlepsia a naj uzasniejsia *14* *14* *14* *14*
-
Maš úžasní chlas vilu
JM-Martina
JM-Jorger
Sú milenci -
Já mám narozky den před narizeninama tini
:p -
Ňeviete niekto prečo ŇEHRA Violetta. Hra Alex & Co. Mam ten serial rada. Ale aj tak mam radšej Violettu. ;) ; ) ; )
-
vše nej *14*