-
Jo já jsem dřív měla koně
-
v kolik hodin bude koncrtr violetta ?20.11.2015
-
Veseleho valentina ti prajem Martina Stoessle. Mam ta rada
-
Já na koni taky jezdím mám i své dva koně u nás na farmě. *14* *14* *14* *14*
-
přesně tak jak to ta holka řekla hadani jen niči přatelstvi hadani je kničemu jak ta holka řekla jeto jeniom profil sakra *16* *16* jemi vas lito lidi měli byste se stidet ale jeto vaše věc a vaš život že tak mě jeto jedno hmm *13* *13* ale je mi vas lito holki tohle kamaradki si nedelaj kamaradki si poomahaj tak to ma byt holky a buch vi jestli se znate hee ???????????????????????????? *10* *10* *10*
-
Víte že Violetta jezdí na koni a já taky napište kdyby z vás někdo jezdil na koni
-
VSECI AHOJTE CELI ROK SOM BOLA V SANIESKU *11* *5* *5* *5* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
My se nehádáme ne není to profil martina jednou napsala na osobnostech u jorge kdyby něco
-
si super *3* *3* *3* *14* *14* *4* *4*
-
Víte že bude koncert 20.11 2015 v praze
-
Hele anet Martina není tvoje sestra. A Martina neumí česky jen Španělsky a myslím i Anglicky. Ale česky neumí. Martina ani nemá sourozence.
-
Jen aby si věděla sice Violetta a Ludmila se nemají rádi ale to neznamená že je Ludmila tarantule. Ale v reálu se Mercedes Lambre a Martina Stoessel kamarádí a jsou nejlepší kamarádky.
-
Lidi musíte se tu všichni hádat k čemu vám to je. Každý má svůj názor. A řeknu vám to není Martina Stoessel jen to je její profil. Ona vám neodpoví! Jen to je obyčejný profil co někdo založil a dal nějaké info o ní aby jste něco o ní věděly.
A fakt lidi nehádejte se. Nikdo z vás není sestra Martiny. Hele mějte se rádi hádání akorát ničí přátelství. -
vseci ahojte *16* *16* *16* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *5* *5* *5*
-
Hura jsem anete pohrozila a tet tini necha na pokoji
-
tini je dobrá ale lodo s albou sou lepší *3*
-
Díky anonymko 555
-
Si užasna:-**
-
dnes v 10:05 na disney chanel CUT
-