Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj tini mám ráda tvůj seriál mám přezdívku tini a violetta.jo a mějte se i vy lidi a odpovězte prosím na to kdy vyjde 41 díl 2 série
  • Ahoj tini mám ráda tvůj seriál a jsem tvoje velká faninka a moje přezdívka je tini a Violetta tak ahoj i vy lidi mějte se krásně a odpovězte prosím na to kdy vyjde 41 díl tak jse mějte
  • Ahoj mám ráda Violetta martinu tini a nevíte kdy vyjde 41 díl
  • denisa1112
    ale anet když jsem si to dala do překladače tak sto napsala do slovenštiny ale fakt a znamená to tohle mávnout forting Majs je malý Ostrava.

pls nesděžuj si na mě kdy bys chtěla ztěžuj si na překladač *16* *16*
  • my zboznujeme tvoj serial
  • martina stoesel jesuper ale nigdi nebude mat na lodo kamila je super krasne spiva a tancuja v sici 3 su supernovi okrem ludmili tarantuli *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Nauc se nejdriv psat a pak pis na prekladaci tiny neumi cesky!!!A uz bez doprJa te nahlasim policii.
  • Je to moje sestra al3 ona si to tetka cte acrika ze je to jeji profil a rika bezte nekam pise tini ola is tu forting majs tyni is ostrqva praho brno hmmm uz mi verite
  • Dobrý večer, pokud jsi opravdova Martina Stoessel tak bys mi mohla napsat například nějaký kontakt tŕeba e-mail (já ho znám) *6*
  • Martina stoessel nemá ségru *2* *2* *2* *2*
  • Martina hezká mladá holka.Jen moc chudá:)
    Mám ráda Violettu a herci z Violetty je to proste pro mne pro holku akurát takže **** dávám jí 4 hviezdičky.
  • Anet v tom případě jsem tvoje sestra jsem totiž Martina Stoessel! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Bože jak dokážou být děti naivní!
  • Ahoj, hele nic proti, ale mám nastudovaný celý životopis Tini, píšu o ní články na stránky třeba jako je wikipedie.. atd a nikdy jsem o žádné sestře neslyšela.. :D a kdybys psala přes překladač, tak to nemáš takhle nespisovně. :D a blancoová? really? :D asi fanynka "Leona" ? co? Jorge Blanco jen tak pro pó nemá s Tini nic jako v rodině společného ;) a jo, taky by si neměla na osobnosti.cz české jméno puso.. :) ;) a já v Argentině byla minulé léto na koncert Tini, mám s ní jednu fotku a víc chudák nestíhala, tolik lidí jsem v životě neviděla a vy tady říkáte, že jste její "české" kámošky? hele, to už je moc.. :D
  • TINI ES GRANDE *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4*
  • Je prostě božííí!!!!! *3* *5*
  • Anet moc si vymýšlíš
    kolik ti je?Bez urážky ale vypadá to že je ti 5
  • Je to tvoje sestra mercede moje jo a fakt
  • holky žádné hádaní to hle je profil martiny a mercede a merecedes nikdo neni sestra martiny protože má bratra *14* *14* prosím běžte teda pryč se u rážet třeba na profil justina bibera nebo na twitter
  • videli ste finále violetty ako leon violette dal prsten to bolo uplne romantické a ako federico da poludmile pomenovat hviezdu a ako sa german a angie zobrali celá epizoda bola skvelá asi tak ako violetta
  • No konecne ses priznala mercedes no konecne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit