Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tak dej sem hned!
  • Miluju těěěě !!!
    Te Quiero !!!!!
    ♥♥♥♥♥♥♥
  • mě je uplně jedno kolik ti je a hudbu mám ráda ale štve mě jak si tu vymýšlíte !
  • Tiene un nombre muy
    Bonito:-*
  • Ti musiclove prestan nám nadávat a chod se vidspad protože vidno že nemáš rada hudbu a co že píšou česky je to ich viec ne tvoje 9 leté dite se tebe postavilo které chodí do 3 ročníka.....

Ps nemám ráda českej jazyk
  • a jak se to video jmenuje?
  • doprde°° přestante si užvymíšlet sakra .................... *16* *16* *16* *16* jste trapní tini neumíčesky možná tak ahoj umí........ a kdybysto dávala do překladačetak ti ztoho vijde uplná pí°ovina tak jako jsou vám 3nebo co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *10*
  • Jo mercedes no určité ona moje sestra říká ze si úplně Boba hmmmmmm tak co všichni ze studia jsou moje sestry a bratři hmmmmmm neverte už mám i na YouTube video z mima bratrská a sestra ma a jestli je to tvoje sestra tak mi to dokaz
  • martino chtěla jsem te podzravit a taky diego doniguez
  • Sem tvá najlepši fanouska.
  • jo a holky tiny sem nechodí jenom já jí to ukazuju a dácám do přejladače
  • tiny moje sestra je naštvaná že se tady hádame jo a holky já jsem se ptala tiny jestli nebude vystupovad v praze a ona že se neví ale asi ne
  • Jste trapny 1) tiny nema profil na české strance tady to zalozil uplne nekdo jiny.2)ty jeji sestra vazne nejsi protoze tiny ma jen bratra3)miluji tiny a kdyby se tohle dozvedela byla by to ostuda.
  • Ahoj viete ze ona vam nerozumie? A tie co tu pisete ze je to vas sestra ste ubohe. A tie co pisu ze j blba a tak, vy st co dokazali? Utret si rit? Jak sorr ale ona je spevacka herecka pianistka anecnick modelkaa kto vie este co! Ale jedno vam poviem ste strasne namyslene! A tini by si nezelala aby ste o nej takto pisali
  • Si blba? Vidim ze ano! Tvoje sestry? Mozno v sne!
  • Jo hey to sou tvoje sestry moc ti věřím.:D Omg -_-
  • Tiny je uz nastvana ze se tady furt hadame a oni stim osklivcem nechodi ona nrchodi z nikym a jsou to moje sestey alba mercedez tiny and hmmmmmmm
  • Hele tini je je nejlepsi
  • Tini je super a je vysoká 174 cm ale když jsi dá ty obří boty tak je hodně velká a je smůla že tini nechodí s jorjen dopravdy
  • No že ste to pochopily.:D .:DDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit