Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • boze to ze mate od ni skoro vsechno neznamena ze jste jeji nej nej faninky a jste fakt ubohy
  • vis cim vic rikas slovo trapko tim se ta trapka stavas byt ty sama ale pockat ty se ji nestavas ty jsi uz ji *3* a na koncert Violetta v Praze nejedes protoze zatim nebude a jeji denik nemas
  • ty jsi tak trapna az to boli protoze jeji denik nemas
  • asi tezko a nesnaz se mit jako maddie ze serialu liv a maddie
  • a ty jsi trapna protoze dislike by pomohl ale takovy trapny komentar ty je zbytecne jako vsichni ostatni a nwm jak by bylo tobe kdyby to o tobe rekla tini potom by se to klidne mohlo dostat do casopisu popcorn nebo bravo a vseci budu rikat o tobe to same a jde videt ze se male decko ktere nedosahlu 10 let protoze jmeno lilisek je to nejtrapnejsi jake jsem kdy videla *6* *6* *6* *3* *3* *15* *15*
  • :D :D hej twl to si me fakt dostala ja se valim i po zemi kvuli tomu co si napsala (fakt se nemuzu prestat smat) ty ses s ni neskamaradila protoze ona mluvi spanelsky tekze tady nedelej ze se jeji nej kamoska a s 8letym deckem se rozhodne nebude kamaradit
  • mas pravdu kdyz uz tak ji nejte dislike a hotovo ale takove zbytecne komentaru tu fakt nikdo nepotrebuje
  • ona jako Miley Cyrus nevypada a ji bavi herectvi proto se stala hereckou a kdyz je nekdo hereckou tak potrebuje nekde hrat
  • nemyslis ze je to trapne davat si LIKE na svuj komentar terynka lubi Ruggero *6* *6*
  • a jak s nim ma chodit kdyz on ma holku ona za to nemuze tak ji nenadavej
  • Tini ho tobe neprebrala (prebrat znamena ze s nim musis chodit a ona potom zecne chodit s nim) ale ty s nim nechodis a Tini taky ne *6* *3* *3*
  • ty jsi blba a ona nemuze za to ze vic lidi maji radi ji a ne jorge to uz radsi nadavej tomu kdo je v jejim fanclubu
  • jeste aby jsi tu jeji rit nasla :D
  • Tini neni tvoje teta to by ji muselo byt vic nez ma
  • s Lodo nechodil a s Tini oficialne nechodil
  • jj překlep
  • Martina Stoessel ne?
  • *Martina Stoessel
  • ty nejsi Martina Stpessešl tak si nedavej jeji jmeno
  • :D ta by si te tak pridala na fb ani ti nerozumi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit