-
no a co že mač vše violetta ale nemas jeji original denik a saty takze vsechno nemas :D
-
tobě nedošlo že Tini se nedive na osobnosti a ze ti nerozumi?
-
tak lístky na koncert Violetta do česka nesenežeš ale Martina na koncert v polsku a v madarsku tak si muzes sehnat pokud vis jak
-
1. je to Tini a ne tůni 2.ona má bratra a ne sestru a 3. nejsem takovy deb*l jako ty abych napsala nebo uverila takove pi*ovine
-
denisa je in a anet je krávartt pičonská no tolik decek *16* *16*
-
jsem z deny aneto video inak smrt
aneto pičovinská šuknalovská vanesso -
ty jo anet já sem si myslel že bys byla dobrá ale bezdák i já umím líp šuka....
já bych tě celou ošukalov a na hlave na prsek na řidi *14* *14* -
aneta píčocvinská a vanessa šuganová proti denise a 100000000000000000000000000000000000liděk sem z denisou anet má děcká aaaaaaaaaaa
-
ty jo ty si na holky ooo tobě se líbý denisa ty jo ty si píčovinská blondýna krávovskápičinovská kra..kra..krá..
-
anet je kráv- ulítlá která vy chtěla i do postele zemana *16* *16*
-
anet je bezdák.anet je bezdák.anet je bezdák.anet je bezdák.anet je bezdák.anet je bezdák.anet je bezdák.anet je bezdákanet je bezdák.anet je bezdák.anet je bezdák.anet je bezdák.anet je bezdák.anet je bezdák
tyjo aneto si v píčinně *16* *16* -
já fandím deny je dobrá a anet je fakt bezdák ti jo tolik děcek *16* *16*
-
anet je hezká bezdačka a já bych jí ošukoval až by jí bylo špatne.ty jo tolik decek anet je bezdák
-
aneta randí s bezdákem a už maj 803děcek a pokařdé každý den.když du po ulici tak jich tam vidím jak to spolu děláji ty jo deny in
-
Recuerdo que busco idiota y te mato en el acto y que ušktím
-
Text Vašeho přísTe creo
pěvku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
A kdo tvoji rodice blbi tebe nikdo nemá rad si hnusna skareda blondýna když te ma někdo rad tak to SOU hodně na hlavu
-
Děkuji vanes a ti deniso kraví Boba Denisa říká já sem dění a slim z ciganem a z bezdakem a delam snima sex a kdo se te zastává tak jsou krávy
-
Denisa1112 víš co můžeš držet tu tvojí klapačku nikoho to nezajímá blbko blonďatá
-
já anet jsem blbka a mám děcka z veverjou