-
ahoj martino stoessel jsi boží přijed do české republiky ja si krásna celá *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
A Myslíš si že chci byt mila?.:D A vycpat se mužeš leda tak
Moje věc co sem píšu tak se Nestarej a neozivej se Zmažko.:DDDDDD -
haha Ty se deš Ozivat Že ja bych se měla učít psat?..Lol A Když se nepíše gdiš :D Hha radší se starej Osebe -.!.:D Ok a moje věc co si tady píšu
-
A nátko ne argentinka ae argentičanka nauč se psát kolkatáčka jsi 1že tak píšeš a gdiš tak píšu já tak toje jedno protože sem 3 a musím písat česky protože si češka a já né sem zo slovenska
-
Milá nátko nebo ja se to menuješ nejsi milá ale bestie ktora je prolhaná a co že píšov že martina stoessel je ich sestra neni to ich sestra ale chtejí být jej sestra ta se spametaj a choď se vicpat!!!!!!!
-
Joj fuj navassss.! Tini vas ani nezna.! Tak si nevymišlujte že ste jeji sestry ! :D Omg to si faakt myslite že to naletime neb co?.Když ona je argentinka a vy češky :DDDD Lol Fakt De vidět že ste mokry 13cky..:DDDDDDDDDDDD
-
Jsi vážně úžasná skvěle hraješ Violettu *14* *14* *14*
-
Neverte jsou to moje sestry. Hmm a beru zpátky deniso nejsi hezká já
-
Jsi skvělá zpěvačka, pianistka, tanečnice, herečka a modelka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
-
Mila Martino si skvela zpevacka a herecka si suprova a chodís se líp k Jorge Blango. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* 564
-
beru zpátky omluvu.a polib si ty _íčo
-
miluji je nejlepší je úžasná *14* *14*
-
aneto ty kráv. to je moje rodina joooooooo moje sestry ha ha ha
-
to je pravda *1*
-
miluju Violettu Violetta je super. *14* *14* *14* *3* *3*
-
Si debyl a magor
-
vy mi zavidite ze ale nezavitte ina ma rada svoje fanousky
-
Teče andie
-
violetto jsi moc hezká holka a ty blonďaté vlasy ti nesluší
-
To je pravda anca a nezavid k***o a mám snimi i video. Na mobilu ale jenom na mobilu a dam to i na yotube ale nevím kdy hmmmmmmmmmm k***o a ty si namyslenan Martina je moje sestra