Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je ta největší k**va na světě !!
    Ty vogo,prvně začně jako roztomilá a ted se zase začne chovat jak blbka namyšlená
  • Ne sranda jsou to méně sestry ale jenom sestry zadní bratři ale já vám něco řeknu ona ho nemá rada Toho osklivce ale nemá rada nikoho
  • promin ale leon nemá děcko jo a máš pravdu že jorge nechodí s martinou ale můžou
  • bezuřážky ale nemám ji ráda!!!
    Jak hrála ve violettě na začátku sem ji měla moc ráda ale teďka mi příjde že jí sláva stoupla do hlavy!!!!!
    jako prostě někdy mě vadí a nekdy ne!!!!!!!
  • hele vy asi nevíte že leon se jmenuje jorge blanco a že má dítě že tak se sklydněte prosím oni jsou jen herci a ty polypky nejsou doopravdy oni už spolu nygdy nebudou a ty videa s leonettou lžou fakt moc takže jen vás prosím netvrd te že spolu někdy budou ati co vymislely leonettu tak si na mně dejte pozor *16* *15* *1* *8* *9* *10* *11* *12* *14* *4* *5* *6*
  • víš že martina nechodí na osobnosti jo a neříkáš ji to.promin musela jsem ti to říct
  • Ano Leon je hezký a vy dva s
    K sobě prostě patříte *14*
  • Ahoj nwm proč chodíš s tím ošklivounem. Všichni co tě milují chtějí aby si chodila s leonem. Tak s ním chod. Miluješ ho. Leo je skvělý a vy dva se k sobě prostě hodíte. Už od začátku fandím tobě a leonovi protože jste skvělý pár.
  • Hola
  • buhužel ne
  • děkuju ty taky
  • mě je 13let
  • kdo zabodoval *10*
  • anet já píšu aji pod jménem live takže tam ten komentář je odemne.
  • anet omluvu příjmám.A já se ti taky omlouvám za ty komentáře. *13* *13*
  • Holky nevíte jestli bude mít violetta koncert v praze?????A jestli jo tak napište kde seženu lístky.Děkujii
  • Nech toho jo je dobra dobře spívá je dobrá herečka atd.a neopičila se :(
  • už se s nim rozejdi není fér aby taková kočka chodila s tady tím hnusákem
    byla bych ti vděčná
  • Denikolik ti je roku a jaký ma pokoj alba Rico já fakt nevím a si moc hezká já sem viděla tvoji fotku a fakt kocka
  • Dění kolik ti je roku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit