-
no to jasné ty si ta která je tu všem pro srandu jo a asi si na holky.protože violetta má bráchu a né ségru píčččča si ty anetta piččinovská,jo a tvoji rodiče sou kurvyvyské zasraní a ne žádný jorge ale krysi jo a si bezdák pičinovská anet. jo a rica ne má červeny
-
vtom případě když ty to můžeš říkat tak já budu taky všichni z vyoletty sou moje rodina a bydlím v buenus aires *6* *6* *6*
-
*6* *5* *4*
-
Violetta je úžasná mám jí moc ráda fakt moc *3* *14* *14*
-
No mě se violetta moc libi A nemyslim si že se opíči po demi lovato protože sou obě uplně rozdilny..:D A to že se proslavila Skrz filmu je pravda ale to snad každa hvezda se skrz něčeho proslavila...Podle mě je fakt skvěla a nato že jije 17 tak Je už dost slavna Mám ji rada A pokud se někomu nelibi jeto prostě jejich nazor..!:DD
-
Deniso nezavid ona ma rada svoje fanoušky dívej se ona ty něco napíše chceš/všichni ty něco napisou ale rychle já už du SAA hodku spat
-
Jo ivetko ty si urazila moji sestru blbko fakt dík dění lovato je únavné papa
-
Jogge bnonco ma pokoj šedý a Martina stoessel fialovy a alba Rico ma cerveny
-
je to moje nejoblíbenější zpěvačka
jsi nádherná *3* -
tak mě řekni jaký pokoj má jorge,tiny,naty
-
no to jasné tak to video
-
takte 1. nikdo nse po Demi neopicil
2. videoklipy netoci zpevaci sami ale toci to uplne nekdo jiny a skladatele vymysleji ty pisnicky -
já oni nic takového neříkám nikdy bych jí nic takového neřekla ale anet si myslí že má všechny za bratry a sestry a já jí jenom řekla že to neni možné
-
Nevím co si myslíte o této holce ale mě se nelíbí. Kdyby nenatočili seriál Violetta tak nic nemá i když byla známá. A opičila se podle Demi Lovato a natočila písen ledové království v španělštině. u této holky usínám únavou *6* *6* *6* *6* *6*
-
Vis co neverte jsou to moje sestry i bratru
-
Anynom matusko mia deniso never
-
Tak to je urcite official fb
-
Tady nekdo dela,ze umi spanelsky a pritom si to prelozil na google prekladac.
-
jo takže ty máš za bráchu bobka aha píčavygumovaná
-
si skvela spevacka si pekna *15* *15* *15*