Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele jo já bydlim v Argentině a mluvím český hej neverte blbky jsou to moje sestry i bratři tak nekecejte jasny
  • jo já vím já to nepíšu ale anet si myslí že je sni rodina a s jorgem
  • nauč se psát pič_.jo a kdy bys byla tak mi pošli tu fotku jo kde jsi z violettou a na papírku máš napsáno deni konečná,a jestli ne tak nejsi nebo video s jorgem jak mluví česky a říká miluji českou rep.?už vím jak jse jmenuješ aneta píčínová ty prostitutko ani se nedivim píč.
  • martina stoesel má iba brata francisca a je od nej o 2 roky starši tak asem nevipisujte že ste s nou rodina

ps: je to trapne
  • no to určitě, kdyby jsi bydlela v Argentině tak by jsi mluvila španělsky ale mluvíš česky takže určitě nebydlíš v Argentině
  • Klidně neverte deniso blbeckova anco vy stě úplně stejně ja bydlim v Argentině v Buenos Aires hmmmmmm *****
  • pro anet: já nejsem blbá jediná kdo je tady blbá jsi ty. Ty mi tady nebudeš psát že jsem blbá když jsem se jenom zeptala. Myslíš si že ti někdo skočí na to že je Jorge Blanco tvůj bratr a další kraviny? Mysli si o mně co chceš ale měla by ses rozmyslet než sem něco napíšeš.
  • ty si snad blbá kdy by něco no tak nejsi sestra nikoho.ale jestli jo tak mi pošli fotku kde jsi z martinou alias violettou a s papírkem kde je napsáno denisa.a jestli ne tak nejsi sestra nikoho. byla jsem už hodně krát na koncertě violetta tak ze mě nedělej blbou vím oni vše.a vím že fran,camila,violetta,atd nejsou tvoje rodina.

náká chytrá.polip si ty píčo.ps jo a nejsi sestra protože lidi z violetty nejsou rodina debilovápíčo
  • Jo klidně my neverte
  • Už si myslíte ze ona vas nemá rada ze ze nepisete
  • ale bude dívala jsem na internet to je taková věc víš,a bylo tam napsané že startuje v sobotu turné,a bude tady v česku
  • Anonym nevěr jsou to moje sestry i bratři zavidis ze
  • Jo a ještě se nauč psát když tady chceš psát nějaké hlouposti!!!!!!!
  • anet ty si myslíš že jsme tu úplně blbí nebo co?Ty tady píšeš takoví kraviny že si myslím že ti to asi nikdo nezbaští.Pokud se ti Vio líbí tak to tady napiš že bys třeba byla ráda kdybys ji měla za sestru.Ale nedělej z nás blbce.
  • Jo to je pravda ona pro vas udělá koncert v Ostravě a Brně jestli chcete
  • Koterino jo je to pravda všichni ze studia jsou moje sestru i bratři hmmmmmmmmmmmmmmm
  • Jste snad úplně blbi můj bratr Jorge nema žádného syna anco jsi snad úplně Boba asi jo ze
  • je pravda, že má Jorge Blanco syna se Stephie Camarena?
  • Jo moje sestri jsou Anglie violetta fran camila pára lena máty Ludmila a další prostě všichni ze sdudia 21 jo a bude taky koncert v Ostravě
  • Maš pekný hlas aj oči si moja najlepšia spevačka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit