-
ano presne mislete si o tini co chcete jeto proste super holka nejhezci holka procte genialni
*14* *14* *14* -
ahoj holky a kluci znate někdo martinu
-
Jo moje majuska sestra ma pravdu jako jdete nekam jako
-
Nevím fakt o co tady jde ale jestli si tady chcete nadávat tak jdete někam nevím o kom tady říkáte ....tak ale jestli o martine tak držte hubu ani ji neznáte jo laskave
*11* *10* -
Muzete si psat nebo s..tse na vzajem jako jinde??Martina je super holka je super zpevacka a herecka tak uz jdete nekam jako
-
Já tě chápu ty anynome , chtěl sis přivlastnit moje jméno kterým píšu na osobnostech.Jenže nejdřív se alespoň nauč opisovat slova!!!!no a koho by nenapadlo že moje jméno si přivlastnila ANET.Si myslíš že co že ti to někdo zbaští a potom ještě sem napíše že byl u toho.JÁ NEVÍM JESTLI MÁŠ V HLAVĚ MOZEK NEBO CO!!!!!!!!!!?????????nebo jenom piliny???
-
Je to ptavda anet ma všechny že studia bratry a sestry
Hmmmmmmmmmmm já sem byla u ni -
Ježíš neverte terko je to můj bratr Bobko všichni tu stě blbky a deniso blbko
-
si ta nejhezci holka nikdo ji neznate takle se chova v serialu ale nazivo je uplne jina (violetta *14* )
-
Jo přesně jen se znaží byt strašně moc Duležity a přitom nic.!:D
:DD A jináč Tini Mám moc rada je skvěla a užasná Holka.:-* Milujem serial violetta.!
A Nesnaším ty trapky Co si hrajou Že sou jeji sestry atd..:D -
Nechapu Ty mokry 13 Leti holky co sem píšou takovy Kraviny?
Ste normalní aty anet ty si myslíš že ti nato někdo skočí neseš totíž na omylu?..:D Aáá Vždyt Martina Ani neví že tahle osobnost existuje takže se neznašte oní a radší se začněte chovam normalně ane jak by vam bylo 5 let .!!
Uplnej trapas tady toje.! musim se jenom smat..!..:D
A Tet sem něco píšetě neveřtee.! Ale ja mam vas v pí** jako semafory V Gta.!.:D -
Hola Tinita,
¿Como estas?
Te creo!!!!! Espero verte en vivo.
En Praga o Polonia.
Adios Su Teresa -
Anco ani nevíš jak jmenují jsi blba jo ještě horší!!!Můj bratranec je Joro takže asi těžko muže být tvůj bratr!!!!
-
nechte to ho
-
Anet já bych ti záviděla KDYBY HERCI Z VIOLETTY BYLY rozumíš BYLY TVOJI SOUROZENCI.Jenže proč bych ti záviděla když NEJSOU tvoji sourozenci.A ještě mi vysvětli proč teda mají všichni JINÉ PŘÍJMENÍ?????????????????????????????????????????????????
-
jo holky pozor anet je na holky
-
a zase hej a neverte slovenština ano mluvíš fakt česky spíš píčovsky,jo a kolíkrat to mám říkat violetta,fran,camilaleon,maxi,marco nejsou rodina kravo
-
lehce blbko ty si fakt píč.anet říka: já bydlím v argentině a mám všechny za bratry a sestry sem na holky ooooooooooo.denča:fakt jo píč. martina má bratra nepovídej mi že si ten bratr,jorge má mlačího bratra který má 3roky,a sestru která má 5let tak coo *16* *16* píč.puzno.kráva
-
Hmm jo krys stě tak všichni chytrý já BUfse tety posílají vydea
-
Hmm jo krys stě tak všichni chytrý já jak tety posílají vydea