Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ano presne mislete si o tini co chcete jeto proste super holka nejhezci holka procte genialni
    *14* *14* *14*
  • ahoj holky a kluci znate někdo martinu
  • Jo moje majuska sestra ma pravdu jako jdete nekam jako
  • Nevím fakt o co tady jde ale jestli si tady chcete nadávat tak jdete někam nevím o kom tady říkáte ....tak ale jestli o martine tak držte hubu ani ji neznáte jo laskave
    *11* *10*
  • Muzete si psat nebo s..tse na vzajem jako jinde??Martina je super holka je super zpevacka a herecka tak uz jdete nekam jako
  • Já tě chápu ty anynome , chtěl sis přivlastnit moje jméno kterým píšu na osobnostech.Jenže nejdřív se alespoň nauč opisovat slova!!!!no a koho by nenapadlo že moje jméno si přivlastnila ANET.Si myslíš že co že ti to někdo zbaští a potom ještě sem napíše že byl u toho.JÁ NEVÍM JESTLI MÁŠ V HLAVĚ MOZEK NEBO CO!!!!!!!!!!?????????nebo jenom piliny???
  • Je to ptavda anet ma všechny že studia bratry a sestry
    Hmmmmmmmmmmm já sem byla u ni
  • Ježíš neverte terko je to můj bratr Bobko všichni tu stě blbky a deniso blbko
  • si ta nejhezci holka nikdo ji neznate takle se chova v serialu ale nazivo je uplne jina (violetta *14* )
  • Jo přesně jen se znaží byt strašně moc Duležity a přitom nic.!:D
    :DD A jináč Tini Mám moc rada je skvěla a užasná Holka.:-* Milujem serial violetta.!
    A Nesnaším ty trapky Co si hrajou Že sou jeji sestry atd..:D
  • Nechapu Ty mokry 13 Leti holky co sem píšou takovy Kraviny?
    Ste normalní aty anet ty si myslíš že ti nato někdo skočí neseš totíž na omylu?..:D Aáá Vždyt Martina Ani neví že tahle osobnost existuje takže se neznašte oní a radší se začněte chovam normalně ane jak by vam bylo 5 let .!!
    Uplnej trapas tady toje.! musim se jenom smat..!..:D
    A Tet sem něco píšetě neveřtee.! Ale ja mam vas v pí** jako semafory V Gta.!.:D
  • Hola Tinita,
    ¿Como estas?
    Te creo!!!!! Espero verte en vivo.
    En Praga o Polonia.
    Adios Su Teresa
  • Anco ani nevíš jak jmenují jsi blba jo ještě horší!!!Můj bratranec je Joro takže asi těžko muže být tvůj bratr!!!!
  • nechte to ho
  • Anet já bych ti záviděla KDYBY HERCI Z VIOLETTY BYLY rozumíš BYLY TVOJI SOUROZENCI.Jenže proč bych ti záviděla když NEJSOU tvoji sourozenci.A ještě mi vysvětli proč teda mají všichni JINÉ PŘÍJMENÍ?????????????????????????????????????????????????
  • jo holky pozor anet je na holky
  • a zase hej a neverte slovenština ano mluvíš fakt česky spíš píčovsky,jo a kolíkrat to mám říkat violetta,fran,camilaleon,maxi,marco nejsou rodina kravo
  • lehce blbko ty si fakt píč.anet říka: já bydlím v argentině a mám všechny za bratry a sestry sem na holky ooooooooooo.denča:fakt jo píč. martina má bratra nepovídej mi že si ten bratr,jorge má mlačího bratra který má 3roky,a sestru která má 5let tak coo *16* *16* píč.puzno.kráva
  • Hmm jo krys stě tak všichni chytrý já BUfse tety posílají vydea
  • Hmm jo krys stě tak všichni chytrý já jak tety posílají vydea

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit