Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Si naj herečka maš pekný hlas a oçi si super
  • To ti máme věřit Aneto ? Vždyť ona žije v buenis Aires a mluví španělsky a má bratra ne sestru !!
  • Mám tě moc ráda Tini :) Ps: Mám tě v přítelích na fb :)
  • Ha ha já vám mužů dat lístek protože tůní je moje sestra
  • jak se dají koupit lístky na Violettu *8* *8*
  • Ahoj Tini už sa teším na koncert 2015 aj moja kamoška si chcela kúpiť lístok ale už boli vipredané ale aj tak sa budeme pozerať na televízore lebo sme tvoje naj naj naj fanenky *14* *14* *14* Barborka
  • jsi moc hezká a a kůkam na tvůj serial Violeta deno dene
  • Violetta milujute a ked budu miet 14 ta pridu ktobi i kostatnim *16* *16* *16* *5* *5*
  • ahoj violetta bude pokračovat už je na youtube 61 díl. *3* *1* *15* *4*
  • moje laska viloleta mijuju nechte ji bejt ona vas nechce ona mne chce ma jinou holku a bambas *12* *16* *10* *11*
  • moc hezky spívaš a chtěla bych te viět jak budu mít 18 tak za tebou pujdu a i za ostatníma mam tě rada z celeho srdce a i ostatní ve violette to co sem tet napsala tak to řekni všem z violetti *3* *14*
  • mam tě rada a kokam se na violettu každý den a mam uplně všechno violetta heč *3*
  • Ahoj Tini mám tě moc ráda a moc bych tě chtěla někdy vidět. *14* *14*
  • AHOJ VIOLETTA VELMI PEKNE SPIEVAŠ A SI NAJLEPŠIA A JA TA MAM RADA VELMO SELEHO SRTCA *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • ahoj violetta mam ta velmi rada každi dň pozetavam tvoj serial a prečo si nezostala s diegom on je lepši frajer ale aj leon je pekni chlapec vieš krasne spievat a zavidim ti a moj zivot tieš je spev aj tanec spievam si tvoje pesničky viem ichcele uplne pisala selena dakujem *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* a mam rada tie iste farbi ako ti pa cmuk
  • Ahoj Martina velmi ta mám rada aj s mojou kamoškou ta máme radi si strašne dobrá speváčka a pozdravujeme všedkých z Violetty *3* *3* *4* *4*
  • Tesim sa na koncert
  • Violetta možná bude v Praze 20.listopadu 2015 ale není to jisté
    :-)
  • nevite neco o koncert v praze prosim o odpoviet
  • to ze mas radsej leona pis do komentarov jeho profilu a ne sem !!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit