Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • este neni potvredene ci bude v prahe ale ak ano tak to bude naozajstna violetta andys1000
  • Co Violetta tady nebude ?? ale já sem viděla na google že bude *14* *3*
  • Violetta nebude v Praze to bude holka která se Violettě podobá Violetta bude v Rotrdamu a to je v Holandsku a já tam pojedu protože sem dostala vstupenku od Violetty. *2* *2*
  • ešte to neni potvrdene že violetta bude v prahe podla mna sa to iba hovorí ale dufajme že ano že príde.
  • Cože violetta bude v praze Wau Pošlete my prosim tu stranku kde ste to našly moc prosim milujem violettuu .!! prosim odepíště a pošlete my tu stranku děkuju
  • violetta koncert bude v madarsku a polsku ale na slovensku a v cesku nebude *10* *10*
  • na tej stranke ktorej nazov som tam okopirovala elen
  • na tejto stranke http://www.karaoketexty.sk/soundtrack-violetta-49106/koncerty
  • violetta v madarsku bude
    stranka s listkami https://shop.ticketpro.hu/hu/external/link?en=violetta
  • Kdy bude Tini v praze ??? Jestli si nevimýšlíte *9* a kdy budou lístky na prodek ?? a kde budou na prodej ?? ale jestli si nevimýšlíte tak tam určitě pudu *4* miluju totiž Tini je to můj miláček nebo spíš MI TÍA no lae jinak byla bych ráda kdybyste někdo odpověděl na tyhle otazky děkuji a ještě jednou něco pro Tini / MILUJU TĚ TINI SI TA NEJ HEREČKA,ZPĚVAČKA,TANEČNICE,MODELKA A PIANISTKA FAKT SI NEJ TININKO
  • tinik2 bude aj v madarsku bude konctert otpis prosim
    *12* *12* *12* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* *5*
  • A daz nam vediet ked budu na predaj ale ked nebudes vediet tak nevadi ale velmi by si pomohla
  • Promin ale Prahu nikdo neohlasil kde si na to přišla
  • Mužů se zeptat kde si přišla na to ze bude i v Česku?
  • škoda že sa už prazdniny končia
  • keby bola violetta tvoja teta nerozpravala by si po cesky *10*
  • violetta pride do ceska 25.11.2015
  • keby nieco pride aj do prahy 25.11.2015 !!!!!!
  • keby nieco obaja su zadani a to video z youtube je stare skoro rok takze sa mohli rozist
  • ano pride do čr
    myslim ze 25.11.2015
    pride do prahy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit