-
Milujuu tini puedes nežasnějšíí chica en el mundo te amo aji si usted no sabe y me gustaría mucho saber simplemente el más *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Hola
-
Napistes na youtube all vines jorge blanco
-
*6* *5* *4*
-
je prostě skvělá chci být její sestrou.A Angí je skvěla .líbí se mi i Leon i Tomas, jsou proste užasni(dokonce i ludmila) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
no jasne violetta,leon, no tomas je hrozní *9*
no a ludmila je super
-
-
Všechno nejlepší tini hodně štěstí zdravý úspěchu a lásky mám té moc rada sem tvoje paninka ale vy že i jiní té moc obdivuju mám té moc řada a uživatelů jsi to ahojjjjjj
-
všetko naj tiny *3* si zlata *3* *3* *3* *14*
-
hrozne te miluju
-
-
gracias
-
-
Tož tak jako jak to je? :-)
Jorge nebo Juan? -
Ja som si myslela ze ,,Tomas,, a ,,Leon,, maju tiez ako Martina asi 16 ci 17 ale nevedela som ze naju cez 21 a na Martinu by som povedala aj 18 :-)
-
-
jej nechapeš že to nedělal jorge blanco ale nake decko je mu tak 17 *6* *6* *6* *6* *6* *6*
-
-
ty si decko ked tu tak pises *6* *6*
-
-
Podla mna by vo filme mala skoncit ze chodi s Tomasem lebo on je hodny a ma ji rad no Leon stale ziarli a vyhrozuje Tomasovi hned od prvniho dilu... Proto je Pablo lepsi...a je i hezci no...
-
-
tebe neco spadlo na hlavu nebo cooo leon je hezčíí hodnější a okouzlujícíí si de**l že protože tomas je hnusnej ma na čele bedara a je tak hubeny až je to škarede *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
souhlasim Leon je bozi a Thomas je blbec takovej vyhublej a Leon proste bozi
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
prosim ta ja si mozem pisat co chcem tak tu nenadavaj dobre?!!! *16* *16* *16* *16*
-
-
-