Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moc tě obdivuju jsi moje nejoblíbenější mluvíme jiními jazyky , ale i tak tvoje písničky kemně mluví mají hloubku teť si jí poslouchám ať se ti daři.PS. doufám že se dáš s Leonem dohohromady hodíte se k sobe . *3* *3*
  • Už je t video chcem ho kukat už konečne dadinka rob ríchlo to video prosím please
  • Lidi, prosím vás! Pokud Martinu nemáte rádi, tak proč sem vůbec lezete? ;) Je to úžasná zpěvačka a herečka. A když se píše modelka, tak vy hned vidíte modelku, která viz. Mesárošová či jak?! Modelka neznamená, že musí fotit pro Playboye a plavky... ale že třeba předvádí různé modely apod., a Martina na to postavu má a je krásná! Opravdu vás nechápu. ;) Jasné, že starším přijde seriál Violetta asi padlý na hlavu, protože je to z Argentiny a také tím, že na v těchto oblastech se hodně točí těch telenovel, ale prostě si myslím, že je to v pohodě. A podle mě by měla dostat nějakou velkou a krásnou roli ve filmu typu HSM nebo klidně i jiném! Cokoliv by zahrála úžasně!
    • Mno ok ale v HSM aspon vedeli spievať na hudbu a nie že "spievajú" uplne inak ako hrá hudba *3*
  • ahoj tini serial violetta je dobry a nadherne tam zpivate ,chtela bych se s tebou setkat.vsechno nejlepsi,libi se mi pisnicka en mi mundo *3*
  • Milujem Martinu Stoessel. Ona je moja obľúbená herečka. Už dva krát som bola na jej koncerte ešte keď hrala v seriáli Violetta. Aj tento rok idem na Tini got me started tour do Budapešti. Kto z vás ide?? Miiiiiiiiillllluuuuuuuujjjjjeeeeeeemmmmm ťa Tiniiiiii o (∩ ω ∩) o

Tvoja najväčšia fan: Emma Hollisterová z New Yorku *4*
    • Emma ahoj ja idem do Viedne na Tini GMST 2017 škoda že nejdeš do Viedne. *14*
  • Gratuluju k 17. *14*
  • Ty si blond
  • takhle se vás zeptám Martina Stoessel je z argentýny a v argentý ně se mluví španělsky a tak můžete něco psát španělsky díky
  • Violetto jsi nej ale vem si prosím Leona za muže a nikomu ho nedej prosím *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • dobře moje tak ale i fialová totiž violetta česki znamená fialoví divní co umím tu řeč jo a co můj kanál a youtube dívlases odepiš my *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit