-
Natty a ty sa prečo dotoho staráž? KEĎ SA TY VIEČO NEPÁČI TAK ANI NATÚTO STRÁNKU NECHOĎ. Je to naša vec čo robíme alebo nie ani písať nevieš Naty sa píše z jedním "T" a ty sa tu staráš do ostatních.
-
-
A proč by sem Nemohla chodit Jeto snad tvoje stranka? Ne neni Takže nemel Kraviny Newim Proč tu řešítě rasy Měli by ste řešít tini A ne takovy hovadiny. Takže Klidek A vubec Vim jak se píše moje jmeno takže mě láskavě nepoučuj.!!!!:DD A konec tečka Lol Seš ubohá ;)
-
-
Dadinka kto si?
-
Farba mojich vlasou je hneda
-
ahooj ona pojede do česka protože ja sem terkou a jeste mu jo andrejka *14* *14* *2*
-
Miluju seriál Violetta chtěla bych je všechny vidět na živo ,ale do ČR těžko bříjedou LEONETTA *14* *1* *3* *14* *4* *2* *15*
-
kukajte violettu na internete poviem akú čast 80 a hnet *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Ahoj Tini mám ťa moc rada a *14* *14* *14* *14* a hrzne moc by som sa s tebou chcela stretnuť dufam že pojdem na tvoj koncert ale neviem kde mam zohnať lístky na koncert violetty do budapešti 29.8.2015 ... tak keby niekto vedel že na akej stranke zoženiem lístky tak pls napíšte mi :D a Tini super spievaš ... si krásna a užasne sa obliekaš a I love you *14* tvoja najväčšia faninka Kaja *4*
-
-
proste napis do googlu violetta concert budapest 2015 tickets a vyhodi ti tam rozne stranky s listkami
-
-
promin neodpovedáš *7*
-
jak stesi užili ja dobře *2* *2* *2* *2* *2* *2*
-
*13*