-
Zduř violetta je huztá:-)
-
ta co vas nebavi psat protaze ovas pisu hrozne veci vinechavam tim martinu tini *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
ahoj tini mám mooooooooooooooooc rada Violettu *14*
-
-
To už nechodí s Jorgem???
-
-
jo bože chodíí ale naky debiilllll udělal tuhle strankuu když o ní nic nevííí jo anineumííí počítat protože když se narodila 1997 tak by ji bylo 17 *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Taky jí když seš tak chytrj bude 21.3. bude 17 jenom příště přemíšlej než něco napíšeš a zveřejníš! ok?? *16* *16* *12*
-
Vieš predstav si že narodila sa 21. marca 1997 a bude len marec zatiaľ má len 16 ale bude mať 17 keď nič o nej nevieš tak sa neozývaj ;)
-
-
-
Violetta je super. Ale nevim jakou ma povahu Martina Stossel *13*
-
ti jedna hnusko prostitutko violetto52 ze se nestydiš nadavat vali to je moje nej kamoška tak jenom odeslala svuj nazor
-
-
takze jestli chapu tak jsi s to napsala sama a zapomela zmenit jmeno nebo se jmenujete uplne stejne a jeste se stejne pisete tak to je Trapas s velkym T! :DDDDD
-
jenom abys vedela žadna prostitutka nejsem chapu ze napsala svuj nazor a ja sem ho taky napsala poslala jsem na tvuj ucet stiznost a to teprve uvidis nemas mi pravo tak rikat muzu vam nechat aji bloknout osobnosti a potom na ne nemuzes chodit vyber si nebo se mi omluv *10*
-
Vůbec nevím o co jde ale nechápu proč jí tak nadáváš!!!! Zajímalo by mě kde jsi na to přišla že je prostitutka!!! Neurážej jí když k tomu nemáš důvod!!! *16* *16* *16*
-
-
Proč je tam ten hnusák !!!!!!!!!! Když chodí s Jorgem Blancem ????? *8*
-
-
To máš pravdu dávaju tam uplne hovadiny lebo su niektory blbci ale ona s nim naozaj chodí s Jorgem Blancem vieš! *7* *9* *10* *10*
-
-
Mas pravdu
-
A alenka si trapna ked si na povedala aby sme si neodpisovali a aj ty to robis ty pi*a
-
-
Já si nedopisuju!!! Já jenom negativně reaguju na vaše dopisování!!! To je rozdíl, ale to ty nemůžeš umět poznat... A umíš nadávat jen sprostě? Opravdu se bojím... Až se z toho začnu řezat bude to tvoje chyba...
-
-
Najkrajšie tam spieva violetta a s chalanou leon.Je to pravda.
-
.hola martina soy eslovaqo te amo