Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRK6xD_0zq89du_F26wbLCGOBHc8pJMQXkG0GBZ4z6pyB4H90Hd
  • ja sem ve skole cau andrejka
  • Martino seš uplně nej holka světa vipadáš užasně a zpíváš taky skvěle škoda že nežiješ v česke republice *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Viete koho nechápem jeto lachke sú to cesi pretoze furt nieco vidia u seba v ceskej republike a o slovakoch nic myslia si ze slovaci nemaju city

dakujem ze ste si to precitali. Mozno to cesi si to uvedomia ze som stoho len nahnevana;(
  • děkuji
  • je hodně mladá,za to mě je 26 let
    • Jsi nejak moc stara ne?Ty se divas ve 26 na VIOLETTU,na takovi detsky serial?
  • Iam anet jsem blůbá haáááááááá a anet je na holky aaaaaa
  • Milujem violettu :DDD sem Její velka Fánynka Z Velkym F
    Mám así tak 5 Časopisu a denik 2 trička Milujuuu jíí
    I love you Leonetta *14* *14* *14*
    • Těch dílů časopisu vyšly jen 4!!!! Takže nemachruj!!!
  • Vy ste z té martini uplně posran* lezete ji do prde** dete už s tim nekam Viki. *16* *16* *16* *16*
    • Tak když se ti nelíbí jako herecka a zpevačka nebo jako človek tak ses divna jo a hlavne se nediv že pro skoro vsechni lidi jeskvela
    • BULDOG
      Co to tu píšeš mame pravo ji napsat komen co si myslíme abys ji nelezla do ****** ty a napsala sem to o minutku ani ne jak to napsala protože se dívam asi 30 min než nekdo nenapíše koment....
  • Jak se jmenuke tvuj kluk tini
  • oo já jsem anet a spím s bězdákem z ulice

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit