Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale stretli bi sme sa teda v sobotu 5.3 o14 .29 na Novomeskeho 5 .Cau Vio ale nezabudni priviest Fran a Camilu! Tak cau Vio mam ta rada
  • Film Violetta je super Vio milujeme tě
    • *16*
  • violetta je super az na to ze se do 2 serie prisral diego ... violetta patri k leonovi!!! :* tak nwm co tam hleda diego.. :/
    • Jj ale kdo viděl konec druhy série tak ví ze se ma na co těšit
    • Violetta je super pozerám ju každý deň počúvam jej pesničky a furt niečo o nej zistujem divam sa na jej fotky... Podla mňa je super že prišiel do serialu Diego je to zaujímave *14* ale najradšej by som bola keby bola z TOMASOM *3* on je skveli a pekny. Martina je super ako herečka,spevačka,modelka,... *14* *3* *4*
  • Violetta a lodo cande jsou nejlepší
  • Martino blahoželam ti k piatim albumom Violetta. Ťešimm sa
    • Dekuju moc krat *3*
  • Ahoj Tini,
    Myslíte si, že byste mohli udělat koncert v České republice ????????????????
    Dívám se na každý den Violetta. Mám za to, že první sada neprávem byste měli zvolit Thomas. To je můj názor, ale je dobře, že jste si nevybrali Diega.Co pokračovat ???????????? Prosím, prosím tě všichni udělat koncert v češtině Republice!!!!!!!!!!!!!PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM YOU !!!!!!!!!! ?????????????? ..........
    Měj se dobře UAC pošle PSU Martinka Růžičková.
    PS: Vím, že všechny její písničky a pozdravit Leona.Všichni zpívat, jako jsi ty.! :) :) :) :) :) *13* *13* *13* *139* *3* *3* *3* *13* 13* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *15* *15* *15* *3* *3* *3* *15* *15* *1* *1* *2* *2*
    • Jako lidi nw proč ji pořád píšete vždyt ona není češka tak jak by vám mohla rozumět *9*
    • mislím si to samé *4* *3*
  • Podľa mňa sa hodíš k Jorge Blancovi kto vie možno jedného dňa budete spolu chodiť
    veľa hercov sa dalo neskôr do kopy *14* *14* *14*

Tini + Jorge = LOVE *14* *14* *14*
    • no oni jorge ma uz decko nevies to? *15* *3* taze spolu nebudu
      • Jorge nema keby mal tak by to mal napisane a ta blondina je jeho sestra
      • on nema decko to je jeho brat
        • Ne to jeho brat
        • ano je to jeho brat
  • Natty
    Dopr. dávejte sem aspoň aktuální fotky!!! Tahle profilová fotka je už rok a půl stará! *16* *16* *16*
  • kacenka.conkova.3
    martina je boži je skvělaaaaaaaaaaa *14* *3* *15* *2* *1* *6* *7* *8* *9*
  • Veseleho valentina ti prajem Martina Stoessle. Mam ta rada

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit