-
Jo violettaleon stalo mne se stalo s moji sestrov samantov a tov samantov
Ta ktora chody na tuto stranku:-) -
-
Ona je tvoje sestra xD,to jsem netušila jsem v pubertě a nic nevím!:D
a copak se vám stalo?
-
-
Ale violettoleon tebe se neco stalo .:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-(
:-) :-) :-) :-) :-) -
-
JO pohádaly jsme se s nej kámoškou ale už je to dobý!!! *3*
-
-
Happy B-day Tini :D
-
Happy pridhay Violetta *14*
-
-
Ty nevies pisat brithday ???:-D
-
-
Od prvého dielu som si myslela ze Martina je rovnaka povaha ako Violetta ale zrejme nie no ale mam ju aj tak rada... *4*
-
vanesa no však ano chodili spolu v roce 2012 to natáčely 1 a 2 sérii ale začali spolu chodit až v půlce toho natáčení 1 série a chodili spolu aji když natáčely tu druhou sérii ale pak se rozešli a jorge chodil ze selenou gomez ale tá teď začala chodit s častinem bieberem a jorge teď chodí ze stephanie *3* *4*
-
-
Ako logika nepusti pretoze sell chodila s bíeberom uz v roku 2012 a keby chodila s jorgem a o tom vieme seci a ja foto bol fotoshop to si kukni na ytube ako to tam jorge vysvetluje kvoli tini su to len kecy od bab co kukavali kuzelnikov z waverly a potom violetu nie vsetkemu sa da verit a mimochodom este stale su spolu zo stefi bol asi mesiac a pretych co neveda chodili spolu mesiac potom co sa spoznali a ESTE STALE SU SPOLU tak ked newiete tak laskavo nepiste
-
ONI SPOL NIKDY NECHODILY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
co to meleš Jorge v životě nechodil se Selenou ani s Tini. Tini chodí s někim jinim a Jorge se Stefi už od roku 2011.
-
Jorge nikde nechodil se SELENOU GOMEZ!!. Se prober
-
Martina a Jorge spolu nikdy nechodili. Jorge už chodí se Stephie několik let.
-
-
martino proč se staráš noačo nestarajsa ti onás ale oseba *10*
-
leolivia ti neumíš písat neboco víš cosi napísala martina stossel *6* už zaspím prsteník.com
-
Ha ked sa ti nepaci tak mi daj pokoj ty kok*t
-
-
Ty mi dej pokoj!!! A neříkala si náhodou, že mě budeš ignorovat? A už mě vážně přestaň šikanovat! Mám z tebe životní trauma!!!
-
-
ahoj holky a kluci znate někdo martinu