Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy Birthday Tini
  • Ahoj Martino všechno nejlepší k narozeninám *15* *15* . Violetta je můj nejoblíbenější seriál. Miluji ho. *14* *14* *14*
  • Martina Stoessel je dobrá a mám jí ráda *4*
    • máš naprostou pravdu já taky
  • lidi poslukejte ze jorge a stepie se rozesli us davno a opustili se a tini s petrom su taky opusteni takze tini chodi s jorgerom jupiii *14* *14* *14* *14* *14*
  • Vy jste už všechny nenormální píšete tu jen blbosti. Chováte se jak malý fakani
    • a ty si co BUZN_
  • violetta je uzasna a krasna ale ve violette 3 jej tie vlasi neslucia *7* ale ve violette 2 je krasna a heska a leon taky *14* *14* a tini je velmi pekna a ajtak ked ma tetovanie tak mie to nevady je to velmi pekne a ajto srdce je heske jej sa to hodi ale postave vo violette ne *7* a taky ze som cetla ze violetta chdi s jorgerom nevim jestli jo nebo ne *14* *14* a jeste nieco lidi vim ze nesnacite stepie a vy si mislite ze ma dieta tak to nie ona je jeho teta a jorge taky ujo a raphita je jeho synovec a ne syn a taky ze stepie je mila a ne zla vim ze ju nesnacite ale ajtak je mila no ale ja nesnacim ze chodi s jorgerom *16* *16* a nebo su jenom kamosi nebo tak asi nevim a petr tini taky lebo ja sem nevidela petra a tini se nikdy libat takze su kamosi *14* *14* *14* tini + jorge sarovna velika laska *14* *3* *14* *3* *14* *14* *15* *15*
  • je pekná *14* *14* *14*
  • si ako hviezda no si hviezda *14* *14*
  • Já myslím že Frančeska , Ludmila a Violeta jsou valmi zamilované do Tomase.
    Tomas a Violeta jsou kandidáti na krále a královnu plesu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • je naj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit