Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mejores person martina studio 21 sa nebude voleť on beat ale ich pesnička le bo také studio ne egsistuje 1 toje piesen 2 nebude iné studio a 3 také ne egsistuje

čo si padlá na hlavu ale je to dobrá pesnička
  • v kolik hodin bude koncrtr violetta ?20.11.2015
    • a tento koncert je v prahe? *4*
      • Jo
    • Bačo jestli myslíš koncert v Praze tak ti jenom vzkazuju že tam nebude doopravdická Tini, ale jenom holka která je podobná Tini.
      • ja mam 2 počítače a jsem bača a jestli si myslíš že bude podobná tak jsi vymejšlíš katy pery taky nebyla jako jiná holka tak ze mě nedělej blbou *3*
    • Nevím
  • To je moje chyba ale stejnak on chodí ze Stephanie. Vím teď jsem napsala blbost za to se omlouvám ale on nechodí z Martinou
  • Alenka ty sa somnou hadas asi preto ze somnou chces byt kamoska ale to sa nemas bat to sa nikdy nestane
  • Sem tvá najlepši fanouska.
  • Si užasna:-**
  • Nejsem tu přihlášená tak prosím změňte barvu vlasů na BLOND!!
    • ona neni blond je to len farba ci melir *6*
      • Má obarvený vlasy na blond tak to asi hnědovláska není!!
        • Je to hnědovláska. Když si změníš barvu vlasů, stejně ti za čas sleze ale geny nezměníš. Takže nadosmrti bude hnědovláska ~ teda dokud jí ty vlasy nezešediví.
  • A furt spívá na playback. Neumí ani spívat
    • Sofii1
      Vie spievať znie to síce inak ale je to pekné tak čo...Tu je malý dôkaz že spievať vie! P.S. je to bez playbacku!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=TWO2RXAbmIw http://www.youtube.com/watch?v=jJG0r-QeRhk
    • Jo spiva na playback ale vie spievat a je pravda ze niekdey zle otvara usta ale kolko ludi poznas co vo filme spievaju bez playbacku,ani netreba byt ainstain a viem ze vsetci spivaju na playback aby to znelo dobre. Ona spieva nahodou krasne aj bez neho ale vo filme je to inak urobene vzdy. Skus si teda zaspivat ty ked tvrdis ze ona nevi spivat
    • Spívá....hm nepíše se náhodou Zpívá ty malé miminko co???A chtěla bych vidět tebe jak zpíváš!!!Ty nádhero!!! *16*
    • Jó furt spíva na playback. Usta se jí otevírají jinak jako jde píseň. Vdyd si to všimnete lidi. A ješte i ty její smnešné gesta kdyš spívá. No des! *11*
      • tak si to skuz sama když jsi tak chytrá chtěla bych vidět tebe na jejím místě
      • TAk si to zkus aby se ti ústa otvírala stejně a VŠICHNI co hráli v nějakém filmu a zpívali tak zpívali na playback
  • Je krásná a úžasná
  • Alenka ty sa somnou hadas asi preto ze somnou chces byt kamoska ale to sa nemas bat to sa nikdy nestane
    • Vážně se s tebou nechci kamarádit!!! To opravdu neee!!! Věř mi, to je to poslední, po čem prahnu!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit