-
Chci napsat můj názor na Violettu! Je mi jedno kolik NO-LIKE mi dáte tím se mi svět nezboří PŘEMÝŠLEJTE! :-D nezajímá mě ani kolik budu mít LIKE na tom přece nezáleží ;) Každopádně Violetta ( Martina Stoessel ) to nehraje přirozeně ... Nevím ale připadá mi že ten seriál je moc se opakující ... Jednou se to stane podruhé se to stane znova a po třetí :-( není moc promyšlený a Violetta se tam chová jako tak důležitě ! Vím je hlavní postavou ale to neznamená že musí byt všude ale všude první! JoJo vy jste takový ti Tinistas nebo jak se to jmenuje a jste asi malé děti že si ty chyby v tom seriálu neuvědomujete! Dívejte se na to nic v tomto případě vám nezakazuji ale ten prehnanych komentářů o tom jak je boží a super je tu až příliš moc ! K tomu kritika taky musí být ;-) PS: vůbec mě nezajímají NO-LIKE je to zbytečné ... Na tyto stránky vůbec nechodim takže neuvidím ty vaše NO-LIKE děti .. HM celé se to tu hemží hloupymi 13 letymi dětmi!
-
Agradable thank tu Laura para el enlace,lo pero hago prefiero mi Jorge Blanco besas a tu Violetta HOLA!
-
-
hola si vážně dobrá al prosila bych češtinu si se se učim španělsky ale tak dobře no
-
-
Má 16 ;)
-
Violetta je nej❤️❤️❤️
-
Violetta Vsetko najlepse k tvojim narodeninam vela stastia zdravia a lasky mam ta rada violetta
-
Mila Martino si skvela zpevacka a herecka si suprova a chodís se líp k Jorge Blango. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* 564
-
tini je prostě super!
-
violetta je ta nej *14*
-
Máš pravdu TINILOVER to ví každý že tini má nejraději perníkovou zmrzku *3* *5* *1* *15* *2* *4* *3*
-
není namyšlená je to ta nejlepší zpěvačka na světě