-
Mám Martinu ráda a na roli Violetty se hodí.Ale jako Via by neměla říkat že miluje Leona a holkám potom říkat že miluje Tomase.Jeto divný a nefer vůči Tomasovi i Leonovi
-
sii najlepšia martinka najlepšia ti co suhlasia daju lajk ti co nie alebo odobrali tak su zlí *3* *3* *14* *14* lebo mam pravdu
-
Ahoj Vio mas super seriali .Chcem bit ty .Vies preco,lebo leon je pekny chlapec .Mas sa ze mas take super kamosky Fran ,Camil, ale aj Diega a Tomasa.
-
Martina je pekna:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
-
Miluju Violettu je moc hezka ma krasny hlas *14* *14* *14* *14*
-
Martina"je super...zaslouží si krásný život...přeju jí všechno úspěšné napíšu ji to na FaceBook.... *3*
-
-
Ok :DDD
a myslite, ze v zari zacne 2.serie? :oooo -
-
To asi těžko musí se dokončit ještě to opakování ........
-
-
Tak ono se to opakuje od kdy? :o tak 80 dilu asi zhruba 60 za prazky a jeste v cervnu na konci uz to jelo takze kousek v zari a potom bude co? :p
-
-
-
-
Nechapu Ty mokry 13 Leti holky co sem píšou takovy Kraviny?
Ste normalní aty anet ty si myslíš že ti nato někdo skočí neseš totíž na omylu?..:D Aáá Vždyt Martina Ani neví že tahle osobnost existuje takže se neznašte oní a radší se začněte chovam normalně ane jak by vam bylo 5 let .!!
Uplnej trapas tady toje.! musim se jenom smat..!..:D
A Tet sem něco píšetě neveřtee.! Ale ja mam vas v pí** jako semafory V Gta.!.:D -
Miluuuuuujuuuuuuu serial violeta a je my lito že to skončíloo uplně sem brečelaa :((((
-
-
Víš že bude pokračovat ?? *3*
-
-
JŽš můžete je nechat být mě se taky líbí no a co že jí píšou dopis sice si ho nepřečte ale sou toprostě fanoušci tak je nechte bejt!(A je to TINI!!!)
-
strašne sa mi pači vaše nové časti a aj sa strašne teším že prídete do madarska asi tam pojdem juhúu *1* *2* *15* *3* *14* *4*