Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A ještě ty chyby když pises :-O :DDDD
  • Mě se hrozně líbi Martina Stossel je krasna krasně zpíva je talentovana I love Tini *14* *14* *14* *14*
  • Lidi nemáte to jedno ským Tini chodí důležité je že je šťastná... *3*
  • kdo má rád violettu piekná violetta *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5*
  • Happy brithday Y love too you :DDD Milujuu serial violetta a moc se těším na novy dilí
  • Je suprova a hezká chtěla bych vypadat jako ona :)
  • LoveYou_Austin
    To je super má také meno ako ja :)
  • si moja naj naj naj herečka a všetko do koopi mám ťa proste rada ...
    A keď viem o tebe skoro všetko tak môžeš Ti vedieť niečo o mne ... Volám sa Barbora Luptáková mám 11rokov narodila som sa 11.11.2003 a som tvoja naj fanenka a milujem ťa a každý deň pozerám violettu o 18:00 o 20:30
    a o 13:40 proste ťa milujem Tini .

PS: Prídi ras aj na Slovensko *14* *14* *14*
    • Víš o tom že tohle neni pravý profil to napsala nějaká holka která o ní neco ví a jinak to neni pravej profil a jste trapný s tim aby příjela do vaší země (města) Já jí mám sice taky moc ráda ale rozhodně nic takovýho nepíšu -,- *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Vsetci ti, ktory hovoria ze su tinina najväčšia faninka, neni to pravda!!!!!
    Vsetky sme jej najväčšie faninky
    Ti ktory hovoria ze je tini ich sestra, neni to pravda!!!!
    Ona ma brata
    Ti ktory sa o toto hadaju, je to ich vec
    A ty ktory neveria anet alebo ju neznasaju nech daju like

Te creo Tini !!!!
  • ViolettaTini
    Nechápu jak může být až 5 !!!!!! Je neeeeeej na světě a nějaká Iveta B. nebo Ján koleník (nikdy jsem ho neznala ) Majk Spirit kdyť ho znají jenom SK a ČR Tini zná celá Jižní Amerika a Evropa i USA. !!!! *3*
    • A víš, že sem stejně chodí asi jen češi a slováci?Kočko, VZPAMATUJ SE!
      • ViolettaLeon
        To jsem nepochopila ale to je jedno!!!
        • Myslela jsem to tak, že je tady úplně jedno, že je světoznámá.Tak takhle *1* .Uznávám, že jsem to nenapsala moc dobře .Takže neřeš *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit