-
todo lo mejor a tini 18
*14* *14* *14* *14* -
Tini hodíš se k Jorovi
Leonetta *14* -
-
nene je zadaná!Violettta je jasně zamilovná do tomáse tak ať už jí leon nechá na pokoji!!!!
*14* *14* *14* *14* tomás je nejlepší!!!!!!!!!!! -
-
Vůbec tě vsice neznám ,ale jestli si myslíš že je ten blb Tomás lepší jak Leónek tak máš fakt HROZNEJ vkus.
-
-
-
Si úžasna aj ako martina aj ako violetta. Zbožňujem ta vkuse počúvam tvoje piesne a dala by som 100000000 za to aby som ta videla naživo . Vdaka violette so si zalozila dennik *14* . Nemaš ziadnu chybu a polka mojho denníku je o tebe .Mama ma ide prihlásit na španielčinu.Velmi ma sere ze neviem spievat lebo by som od teba chcela spievat pesnicku na hv ale na tanec mam aspon . talent to ma trochu upokojuje . Zboznujem ta Tini . *14* ps: kebyže príde violetta na živo k nam na svk asi by som omdlela....Te quiero ! *14*
-
violetta bude mít v roce 2015 konzert v praze.Pokud si to chcete ověřit tak si napište violetta live 2015,dejte si obrázky a v nějakém je to rozepsané kam všude pojedou. *3* *15* *15*
-
-
a tam není praha :(
-
-
Kto chce aby Violetta mala koncert na Slovensku lebo ja chcem a ten kto s vás chce dajte že sa vám to ľúbi
-
-
Ja to viem už dávno.
-
-
V loverka Marcelka bolo by to super keby tu je Violetta live, a bola si na Violetta Live????
-
-
-
Tini seš nej spíváš krásně
-
moc ti to sluši
-
ahoj vio si moc heska holka a moc mile devče moc te obdivuju zato aka si
-
Violettu mám ráda. *1* *2* *1* *2* *3* *14* *3* *14* *4* *4*
-
Hola Martina mi nombre es Angela magnifico cantan y eres bonita *1*