Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • violetta je nej spěvačka a herečka *14*
  • Moc jsem si oblíbila serial Violetta:) Je suprový! Spíše jsem pro Thomase, to rande, co připravil bylo moc pěkné!:) Leon byl na začátku stejný jako Ludmila a v soukromí pořád je..
    Ale také nechápu, proč tady žádáte o telefonní číslo, nebo píšete „Milá Martino“ Ona ani neví, že tohle o ní je:) Ta Vám asi těžko odpoví:) A doufala jsem, že u mé oblíbené herečky a zpěvačky budou komentáře trochu na úrovni..;)
  • Noa čo máme robiť že si dospelá. Užívame si mladosť. A natty keď mi budeme dospelé tak ty budeš stará ježibaba
  • mam velmi rada martinu stoessel *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *1* *1* *1* *1* *8*
  • Hele mě se také líbí. Ale vím že sním nikdy nebudu chodit. A moc bych ho chtěla poznat. Ale zase nevyvádím jako ty! Každý by chtěl třeba sním mluvit a poznat ho.
  • Martina mam ta velmi rada. Ňiekto hovori že som posadnuta Violetty. Ale ja si to nemislim lebo ja proste nigdi ňevinecham ani jeden diel. Môja oblubena pesnička z Violetty je Tienes Toda
  • buldoku doufám že jsi to nemyslela vážně protože každý má svuj názor prosím mohla bys mi odepsat jestli to myslíš vážně. *3*
    • BULDOG
      Ne,nemyslím to ja rikam jen tak nikdy bich nikoho neurazila mas pravdu kazdy si mysli svoje *3*
      • Dekuji buldoku sdáž se mi simpatická odepiš *4* *4* *4*
        • BULDOG
          Ahoj,neodepsala jsem protože jsem byla u kamarádky až ted jsem se vrátila *4* *4* *4*
  • Martina je vážně hezká,ale podlě mě byla lepší v 1. řadě Violetty,než ve 2..Ale jinak ji mám ráda,působí mile,jednou bych se s ní i s celým štábem seriálu Violetty chtěla setkat.Ve Violettě nejvíc fandím Violettě a Angie,ale mám ráda skoro všechny herečky z Violetty.
  • Ja ju tiez milujem je taka nadana se mi viduchne hlava ale je fakt skoda ze byva v argentine no nevadi este si posnivame ze ju chcemw vidiet na zivo lebo to sa asi nikdy nestane ha nie lebo argenttina je daleko od nas a tam cesta trva asi 4 dni a 4 sny ze ju uvidime alebo keby sme tam isly tak by nebola doma lebo by bola u frajera juana lanzaniho u toho hlupaka!! ja keby som ho poznala tak by som mu vrazila do ust ze by neprezil lebo to je hlupak uz ked sa nanho pozrem tak mi je tak zle ze as ani by som ho poznat nechcela taky je skaredy ani k Martine Stoessel nehodi ha nemam pravdu je mozno je Martina don ho posrata ale ona je krasna a on nie ale to zalezi iba na nej a co ked sa raz rozidu a bude s Jorgem ale to by bolo dobre ha nie
  • Is star Martina Stoessel Muzlera Alijandra

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit