-
Ja milujem Tini (Violettu) a podľa mňa by mala zostať s Jorgim (Leónom) Milujem ich :*
-
Si pekná a dobrá herečka hodíš sa k Jorge Blancovi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
nooooooooooooooooooo *16* *
-
-
Ahoj violetto ty vlasi ti slusi vic v te hnede jak mas v serialu a ty hnedy na hore a ty svetli dole ale cele svetle ti neslusi tva nejveci fanynka *14* *14* *15* *14* *3* *3*
-
-
Všichni si tady myslí že jsou Martinina největší fanynka....Ale co když nejste ????? Největší fanynky jsme všechny *7* *7* *7* *8* *7* *7* *7* *8* *9*
-
-
mam te boc raaada violette jsi uzasna ti si chodila
z thomasem pak leonem pak diegem ale fur si leonem je hodne hodni chvaletibni jorge galco ati si martina stoseel posilam
vam pusu vsem co hraji violetu
ahojki maartina adamovaa *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *3* *3* -
Čo si myslite s kým bude German? Myslite že raz povie Angie čo k naj cíti? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
-
a saja ja som bola na violetta koncerte v budapešti
-
-
Milujem Violetta serial aj Martinu milujem ...jsu velmi fajn ...milujem vas vsecky ze serialu <3
-
-
mozna podobnou ale urcite neni zla.
-
myslela jsem že chodíš s leonem a proč s nim nechodim ve violette jste zamilovani ja jsu z konice v česku az budu velka a naučim se španelsky tak prijedu za vamy už jse tešim *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
Hele víš takže když ti tak "nevadí" ten věkový rozdíl tak až ti bude 13 můžeš mít 18leteho kluka co?! Vždycky je problém mezi věkovým rozdílem ! Já na vás jednam jak na služky ?! Takže v první řadě nauč se alespoň kapku dobře psát když už nic neumis! A v druhé řadě obviňuješ mě zneceho co vůbec ale absolutně vůbec není pravda! Kdybych s vámi komunikovala jak na služky psala bych vam- Ani nevím to přece ani není možné :-D Sakra jak na tebe mužů být hodná kdyz ty si na mě zlá?! Psala jsem tu jenom názor na Violettu ale zase nějaká malá ubohá holčička tu musela přijít a všechno zkomplikovat ! A není 18 ani 17 ;-)
-
Gracias te gusto mis cansiones. *14*