Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chcete řict muj nazor proč nehodí tíni jorgem protože asi jorge ma taky přitelkiny tk ji už neoptěžujtě sakra twl a tini má taky frajerá ako jorge asou obá štastny mislite žebi nechtěli bit spolu jasně že áno ale jenže viskitlu se problem malej to nejde že si pisknete a bude to honem tini má frajerá a jorge tk vite a rada jim to přeju v postavám seryalu violetta bili posle sebé violetta s leonem a tak dal uš abi byl ten 3 řadi serial violetty moc se těšim jo a prosim vast lidíčky kdiš ji tk tini ma te radí tk uš ji neubližujte hudák i tak ma dost problemu tancuje děla modelku hraje spiva huidak litji ji moc vic že se neunaví co ted ma za praci i přesto že ji je 18 let a ní na to nevi padá vi pada tk na 22 jako mercedes lambre y kdiš mechi a tini sou nej bff kamošky apřed kamerou se nenaviděj jaj tak to tedá bi sem nechtělá ja no ale chtěla těšim se na vaš koncert v praze tini maám vast radá libám
  • je skvěla a ten co si myslí žě je hrozná tak je v.l blbe. pí.. a vygumovanej imbecil je ta nej *3* *3* *3* *3* a vy ste hloupí
    muj názor *14* *14*
    • Ivo já si myslím že když se někomu Violetta (Martina) nelíbí že na tom není nic špatného. Já mám třeba Martinu moc ráda, ale pokud jí někdo v mém okolí nemusí, tak mu to nevyčítám. Nic proti jen konstatuju. *3*
      • Tak ona pomaha postiEym detem a pak ze je hnusna
  • Ty sa strašne hodíš k Jorge Blancovi (Leonovi) boli by ste strašne pekný pár
    kto vie možno jedného dna budete spolu chodiť *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • V-LOVERS FOREVER-odpoveď
    Na Violetta live v Krakowe bolo super nedá sa to ani popísať. Nikdy na to nezabudnem. Zozačiatku keď to začínalo som ani nedýchala:D.
    • Violetta to ti verím aj ja som mala ísť na koncert ale som nešla. Myslíš že na Slovensku bude ten film o Martine Stoessel? odpovieš mi potom prosím
  • Práve pozerám Violettu.
  • Violetta je suber a mam ju rada je suberstar
  • Tini je naj !!!
  • TAKŽE KOLIKRÁT TO SEM MA NEKDO PSAT!!!!!! :/
    Do p*** kdyz se vam violetta (martina) nelibi Tak to sem procte nepiste mi o to nestojime... A KDYZ SE VAM TAK STRASNE NELIBI TAK PREČO VÓBEC CHODITE NA JEJI STRANKU? :O TAKY LOGIKA JAK POJĎ NA ME Z BOKU!!!!!!!!!! :)
    • BULDOG
      Konečně to někdo už napsal Natali:) Natali nemáš FaceBook
      • No jako ja uz to nevydrzela:)))
        No ja ho mela ale byla sem tam moc moc moc dlouho a potom sem nic nestihala a ja fakt toho mam hodne kazdy den treninky atd...:( takze uz ho nemam je to zlo:DDD
        • BULDOG
          Škoda..já se vůbe něják moc nedívám na osobnosti ale na ty komenty.. :) :D
          • Ja vim rada bych si s tebou psala :////
            :DDD
            • BULDOG
              Já taky,si fajn nemáš skype nebo viber :) ?
              • Reakce na příspěvek:

Viber mam:D a skype taky jenze sem si jaksi rozbila tablet a ten je jeste v opravne takze ted zatim skype nemam:(
  • *14* som do vas blazon *14* *14* *8*
  • Nejlepší blog o Violettě na světě - www.violetta-web-cz.webnode.cz !!!
    Koukněte se, tady najdete úplně všechno !!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit