-
martina si krasna moc a na tebe nema ani nikdo jo jedna ma tva kamaradka mercedes jo ale ste si rovnaky
-
Martina je super obdivuju ji akorat (podle mě) je ten scénář trochu moc problemoví kdozvas ma slavnou matku ktera umřela a otec nechce o matce mluvit,a Shade a Mattias ma otce zločince a Mattias je taky zločinec takže jinak je ten serial super
-
Neviom precitala si to tam je slovo vio
-
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQLCjOZts7TBKxMDZVZqFMJ78rHh7XOY9Rz5KoOMN8X7CgqPCGX
Viletta a Leon jsou nejhezčí *14* -
jo škoda *9*
-
Alespoň někdo má rozum :-) a Sami všecko bylo v pořádku ?! A to je tento přihlouplý chat pro tebe tak důležitý? To tady potřebuješ mít všecko úplně TIP-TOP? Myslíš že se tady mají psát jenom úplně slaďoučké komentáře? Jsou to diskuze chápeš ?! DISKUZE !!!! Tak už to pochop a přestaň tady neustále psát nesmysly sakra! Vzpamatuj se !!! Je ti míň než 9 a teď buď ticho a poslouchej mě! Je blby se s někým hádat a chybovat tak že by z toho člověk zemřel nevymlouvej se na věk protože ten tě nezachrání musíš uznat že v tolika letech se nemohlo psát jak 6letá!!! Uvedom si co děláš špatně musíš taky někdy uznat svou chybu! ;-()
-
Violetta je nej,to vi kazdy,ale vy si fakt myslite,ze nekdo jako ona prijde na osobnosti.cz a odepise vam?? Jako vazne?? Vzdyt pisete cz nebo sk a ona je spanelka,kdyby jste ji napsali na gmail a aniglicky nebo spanelsky...tak by odpovedela *10* *10* *10* *16*
-
A jak jí mám dávat hlasy v žebříčku...? *7*
-
-
Vraj tak ze pojdes na osobnosti hlavnu stranku, na profil tini potom a ked tam budes tak odides s osobnosti a vratis sa a potom zas dokola...to ma pridat hlasy
-
-
Nechodi s Sthephie lebo som videla video ona ma ineho Jorge je toho malickeho stryko nic viac.
-
Violetta je super ,myslím si že sa viac hodí k Thomásovi *14*