-
Leon s Violettou se k sobě skvěle hodí *3*
-
Ahoj Tini mám tě moc ráda a moc bych tě chtěla někdy vidět. *14* *14*
-
*14*
-
bila si dobri na tom vistupeni no co misliš *14* *4* *8* *2* *15* *12*
-
saja ty si aj na rexikovy budeme kamoši na rexikovy
-
Ahoj tini mám tě moc rada a moc by sem chtěla tvuj život. Moc pěkně spivaš.... Mám ťě moc mocmoc rada.a víc ti to sluši s tomasem. Tak čau............
-
To je nejlepší holka na svete violetta vali ouuuuuuuuuu 9Let *14* *14* *3* *5*
-
Violetta je podľa mna pekná a talentovaná .
-
-
Jo je :)kdybych měla rozepisovat co všechno je dělala bych to do rána zkusím to:
krásná,milá,osobitá,půvabná,nadherna,okouzlujícií,sympaticka,milá,pracovitá,
pilná,uměla,nadaná,zamilovaná,nesenetricka,užasna,jasna,překrásna,divukrásná,věrná,příjemná,přátelská,uchvatna,vzor,hodná,mladá,zpěvačka,atd. už mě nic nenapadá.Mám jí fakt ráda nej je fakt moc *14* krásná vím po kom bych skočila jako první kdybych byla kluk xD
MILUJU JÍ *14* -
-
BULDOGU jak můžeš vědět že je milá,sympatická,pracovitá,věrná,příjemná,přátelská a uchvatná.Když jsi jí nikdy nepoznala osobně?
-
-
Nevim :D jen se mi chtelo rozpisovat co by mohla bejt a klidn si vyber no promin ty jí prece nemáš rada
-
-
-
-
A A A A A A A A A A A A A A A A A. Konči Violetta 3. Som veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi smutna. Ale užijem si tieto diely. Mam ju rada. Ňeviem ako to teraz som nou bude. Moja rodina kamarady. Keď vidia Volettu tak si hned spomenu na mňa! :) :). Bude mi veľmi chybat. Nielen Martina Stoessle (Violetta). Ale všetci herci z Violetty. Bude mi chybať piesne ich lasky aj uspechi.
-
-
Pls: Nauč sa gramatiku a potom sem píš.
-
-
Hola gente quiere saber mi contacto porque no lo quiere de todos modos, y no voy a venir a Eslovaquia pues no se ha vuelto estúpido ...