-
Kolik má Tini sourozenců??
-
-
Ma jedneho volasa ako ich otec a viete ze tini si spravila tattonked mala 10 rokou
-
-
Natty a ty sa prečo dotoho staráž? KEĎ SA TY VIEČO NEPÁČI TAK ANI NATÚTO STRÁNKU NECHOĎ. Je to naša vec čo robíme alebo nie ani písať nevieš Naty sa píše z jedním "T" a ty sa tu staráš do ostatních.
-
-
A proč by sem Nemohla chodit Jeto snad tvoje stranka? Ne neni Takže nemel Kraviny Newim Proč tu řešítě rasy Měli by ste řešít tini A ne takovy hovadiny. Takže Klidek A vubec Vim jak se píše moje jmeno takže mě láskavě nepoučuj.!!!!:DD A konec tečka Lol Seš ubohá ;)
-
-
MOJE SESTRA TO JE FAKT nedherna ze *14*
-
-
ANA určite neni tvoja sestra lebo má len brata
-
-
Tak já jenom říkám že nemám ráda Slováky a oni zase říkaj že nemaj rádi Čechy.
-
Máte snad Nějaky Problem Proti Ciganum? Nebo co? A jestli Jo tak To hned Vyřešíme?
A nechapu proč O nich je tady vubec řeč Tohle je martina stoessel a Nikoho nezajima že někdo nema rad slovaky cigany a Atd.! Si to cpěte jinam :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Takže Lol -
Já jenom vím že Slováci jsou strašně prolhaní pár jich znám a všichni jsou to lháři a no a že si dávam sama like. Já hlupák nejsem prostě nemám radá Slováky.
-
vsetko najlepsie k narodkam vio
-
Nika:Slováci sú ako Češi len aku rád iný jazyk už som skončila koniec!!!!!!!!!!!
-
A skoro každý vie že ste niektorí slováci.
-
A nika vieš že slováci sú cigáni len ti si trošku veľmi hľúpučka... napr. No nie len napr. Jasom cigán a čo má teraz byť ... teraz keby si ti bola cigan teda slovak stale by si pisala hovadini ????