-
Hej Natty ty si veľmi zlý človek si ako zlý a o veľe hoši človek ako diabol!A mám dvôležitejšie veci ako ti hovori že si zlý človek uvedom sa jasné ja som sa na túta stránku len hádať ale zlý ľudia ako si ty no boli lepší ma rozhádali a ešte raz uvedom sa a potom až píš ani nevieš čo píšeš a len píšeš dalej a dalej a mňa to už prestáva baviť tvoje hovadiny čítať len každého ohováraš anevieš ani koho najprv Vanesu(moju sestru)a teraz mňa čo si za človeka Natty?Bože keby som ta radčšej ignorovala!A čo je natom že som malá možno som malá ale nie hlúpa ako ty správaš sa ako dvoj ročné decko uš ma prestávaš baviť čau!
-
Vieš čo urážaj ma toľko koľko chceš aj tak čo mám stakou hlúpou ako si ty a vieš čo ty nie mne robíš zle ale tebe vieš ty špin* na fetovaná.
-
TINI JSI ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚŽASNÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ...... *15*
-
Vanesa nemá 12 rokov Ty kok*t
-
Martina una muy akradable:3
-
-
:D bože Natty si tulen nasrandu vôbec nestrašíš ale píšeš také hovadiny že sa musím smiat(OMG)
-
-
Hele samanto Nato jak si Mala Máš nejakej Sprostej Slovnik Nemyslíš?.:DDD
Ty tvoje Uražky si strč Někam Trapko Mala.!.:D Hej Moc mě zajimáš OMG :DD hhaha
LOL -
-
Hej natty vlastne nie natty ale trapné dievča si už dosť trápna ty Lol furt keď niečo píšeš furt tam musí byť omg alebo lol furt len urážaš a teraz si predstav že idem ja žalovať čo robíš ale ja by som sa priznala ale ty určite nie.
-
-
Natty ty si horšia ako pi*a!
-
A Natty ešte niečo ti chcem povedat tákého deb*lného Čecha som ešte nevidela......OMG ty si ako prostitútka.
-
Bože Natty tysi nepochopila že si veľká p*ča a si na píp. Tak daj pokoj ty kok*t ty špi*a ty buzera*t ty parcha*t
-
Hele Holka Já vim coto znamena Jinak Bych to Asi nepsala? Ne snad Logika vole.!!
A pokud neviš Cotoje Tak si to Zjisti.. ..Aty tvoje děcky nadavky si nech Kravo Nikdy Tu nepíše tobě.OMG Proč by sem něměla chodit Ty my to snad zakažeš haha Nee takže se hod do Klidu Holka jde vidět že ti Je 12 Když ani enviš cotoje Lol..!:D
Ty děcka figurko -
-
Natty keby si ty nezačala tak by sa stebou nikto a nikdy nehádal... ty by si si mala um vedomiť že ty môžeš byť dobrá keď by si si sa snami nehádala a ani samanta ani ja nemáme ani jedna 12 rokov. Máme len 9 a ty máš koľko 19 že používáš lol... ďakujem že si to prečítala!!!!!!!!
-
Hej!!! Keby si vedela tak sami-samante môžeš hovoriť že je malá lebo má len 9 a prestante sa hádať radžej chodte spať ale ja by som rada išla...tak prestanete už alebo vás mám udať?:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
-