-
A Natty pečo vešetko píšeš s dvomi o nikdo nato neni zvedavý a potom že prečo sati z vanesou len smejeme!"_" čo tá to nenaučli v škole? :3 a viem čo to znamená lol tá blbosť ktorú furt píšeš tak je to kravina
-
Jo jásny neřeš to .tohle neni fb .:D :DD Aby sme to řešílí
-
-
A prepáč natty
-
-
A nemám čas ideme hned do školy 7:27
-
Natty ty sa sem chodíš hádať nie mi mi ideme k bratrancovy my sa tam už 5 hru napr. Hráme a ty píšeš 5 komentár a mi ty nato len odpovedávme
-
Hele Samantoo Nebudu Vubec reagovat Na ty tvoje Vylevy Seš Mala holčíčka Ale nato jak si mala seš moc drzáá Píšeš Omě Jak kdyby si mě znala Ale přitom Mě vubec neznaš Takk Už dost.! Nebudu tu stebou Nic řešít.:DD Takže se měj hezkyy :** A Ty tvoje uražky Si nech otom Jak sem Zlá Aspon kdyby si mě tak znala..-_-
-
-
Natty ty nevieá písať vážne holčícká keby si ty vedela mám 9 rokov ok a ty dobre vieš že ty si sy len tu aby si sa hádala počkaj najprv z Vanesov potom somnou keby si sa nehádala z Vanesou!A ty kto si moja mama budeš mi hovoriť čo mám robiť!Boh vie aká si ty zlá dobre nepoznám ta ale ty mňa a Vanesu
-
-
2D som pozarala na Disney Chanel Violetta koncert už som to videla asi tak
3 krát -
Martinin brat sa volá Francisco Alejandro Stoessel
-
Bože ja neviem písať malo by to biť ty bi si mala biť angličtinárka
-
'Si hrozná ty Natty ty si by si mohla biť angličtinárka ty apsolutne píšeš anglické slová ako je (OMG LOL)a opakuješ ty si jedna veľká kopírka ja používam OMG a ty len opakuješ ty kopírka!!!!!!!!!!!!
-
To čo som písala malo tam biť horši a jasom sa natúto stránku neprišla hádat