Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ProsIm ak niekto viete Martinine pravé mená na Imstagrame, Facebooku alebo na Twitteri prosím dajte link alebo aspoň napíšte. Kto bude tak dobrý ďakujem.
    • BULDOG
      Na faceBook: tinirealstoessel
      tini real stoessel :)
    • ViolettaTini
      Na Twitteru je Tini Stoessel a na Instagramu tinitastoessel . *4*
  • tini mluví španělsky
  • Tini mluví španělsky *3* *3* *3*
  • Jakým jazykem mluví..?? Prosím.. *4* *4* *4* *4* *4*
    • Španielčina- rodný jazyk ale vie anglicky aj taliansky
  • ViolettaTini
    Ahoj znáte Tinin Twitter já ano i instagram a je opravdu její jestli ho chcete vědět napíšu tady odkaz. *4* *1* *2* *15* *15* *14* *3*
  • BULDOG
    Martina"je super...zaslouží si krásný život...přeju jí všechno úspěšné napíšu ji to na FaceBook.... *3*
    • Ok :DDD
      a myslite, ze v zari zacne 2.serie? :oooo
      • ViolettaTini
        To asi těžko musí se dokončit ještě to opakování ........
        • Tak ono se to opakuje od kdy? :o tak 80 dilu asi zhruba 60 za prazky a jeste v cervnu na konci uz to jelo takze kousek v zari a potom bude co? :p
  • BULDOG
    Přesně Natali můžeme si komentovat co chceme je to naše věc tobě 15 mě 19 no jo letí to *7*
    • Njn ale ted me stve ze se violetta zase opakuje...! :/
      • BULDOG
        No jo no
      • ViolettaTini
        Mě taky štve to opakování čekala jsem 2.sérii.
  • Můžu se prosím zeptat jakým jazykem Martina mluví.. ?? *3*
    • Ahoj španělsky :*
    • BULDOG
      Španalsky
  • BULDOG
    Ahoj fanoušci vím že mate radi violettu myslím že nekdy urcite bude mit koncert v cesku sem si tím jistá
    • Hej musi;)
  • violetta nebo tiny nadherne spivaš ale kdymys hodila s leonem vy jse spolu strašne moc hodite prosim chotte s polu prosim ja jse nikdy za vamy nedostanu bydlim v Konici moji rodiče nejsou bohati a ješte bych
    chtěla jet na vaš koncert až jse naučim španelsky pojedu za vámi ale možna a moje nejobibenejsi pisnicka je violetta s leon nuestro camino *14* *14* *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit