-
violeta violetta je super s leonem
-
-
Jojo je ;)
-
-
Natali ty komentujes vsechno di už s ím někam
-
-
Vole uklidni se za prve napsala sem tady neco 5 nebo 6 a vadi ti to snad? :o a Buldogovi nikdo nic nerekne ze:* jako ja tady neco okomentu ju a .... Bez fakt do p***
-
-
Kolik ti je Natali..? zdáš se mi fakt milá a nesprosta :D
-
-
Bude mi 15:D no a tak jako vsechno komentu je to moje vec:DD
-
-
Já všechno nekomentuju no vlastně..hihi :D ja taky komentuji skoro vše no..:DD Já za to nemuzu jsme proste z natali takove
-
*4*
-
-
-
-
-
Tini je 3 v zebricku:)))
-
-
Jo dobre jak se to meni
-
-
Violetta je super hezky hraje i zpívá jen je škoda že se rozešla s Leonem je prostě nejlepší a jedina písnička od ní mně dojala En Mi Mundo
-
-
Hej ja vzdycky skoro brecim :(
-
-
No jo no sme všichni uplakánci ale nekteri nikdy :D
-
-
Mě dojme když slyším Podemos . *3*
-
-
To mě taky,uslíším smutnou pomalpou písen a hned se stane tohle brečííím
-
-
-
Violetta je super holka a televizní film ale je pravda že Martina se chova někdy!!!!! Jako by byla nejslavnější na celém světe jinak je super
-
-
Ale ona to ma ve scénaři jinak je mslím fajn holka *5*
-
-
violetta je dobra herečka ale všimli ste si že neumi plakat
naozaj ji dokazal rozbrečet jen leon tedi kdiž ji dal kopački kdiž bila
ješte ta realiti šou. -
-
Nechceš se naučit pravopis???
-
-
Natali já ti nevěřím,že budeš mít 15 let píšeš na 8 let radši se přiznej jinak budou další a další lži....
-
-
Co? :ooo jako tak sorry ze mi cestina nejde z diktatu mam vzdycky 5:* a nejak to proste nende snazim se ale ...
-
-
AHA tak promin
-
-
Jo v poho ja uz si zvykla! :/
-
-
-
-
-
Pochp to hraje!!!!
-
-
Neasi !!!!! ;)
-
-
-
Tá fotka, je zmenená lenže sa čaká na schválenie, tak je treba čakať a nedá sa s tým nič viec... *3*
-
Prosím změňte tu fotku. Vypadá tam hrozně. Jinak ji mám strašně ráda. Mám od ní Tajný deník Violetty, Rozpolcené srdce a Violettin deník 2.
-
Ked bola upútavka na Violettu hovorila som si dalšia trápna šou ale potom ked som si pozrela 1. diel si ma zaujala ten tvoj talent tá dokonalosť ty si proste môj idol nepoznám talentovanejšiu herečku,speváčku... než si ty *14*
-
Tiny ja na teba nemám slov si nádherna a krasna speváčka ktora ma talnt a viem si uživat život nadherne spievaš napr. En mi mundo to je jedno všetko pekne spievaš držím ti palce maj sa cmuk cmuk *1*
-
Chodí ještě Tini s Jorgem ? :O :)