-
myslela jsem že chodíš s leonem a proč s nim nechodim ve violette jste joko *14* je to skoda
-
Takže pro mě neni Martinka nijak úžasná. *16*
Myslím si že je nafest namyšlená.A dokonce to o ní ani nevíte ale bere drogy.Chudák *9* Dopadne jako Miley.Bude uprostřed konzertu dělat naprosto nevhodné věci a potom to zveřejnovat na webu *11* Neumí tančit ani zpívat.Miluje Justina Biebera *1* .Umí jen někoho cicmat jednou Diego potom Leon a potom ten 3.Je příšerná *11* *11* *11* *11* Je mi z ní nablití *11* *11* *11* A vy si myslíte že je dokonalá.Dokonce se dostalo i ven že je to anorektička.Je hrozně vychrtlá. *16* *16* *16* Je hrozně hnusná.O dělém ze sebe nóbl holčičku ale ve skutečnosti jsem jen usmrkánek. -
-
Seš normalní...?
1.není to usmrkánek
2.není namyšlená
3.nebere DROGY
4.není jako miley ani tak neskončí
5.není to anorektička
6.neni z ní na blití
7umí tančit a zpívat...atak k těm drogám ona je nebere jí je nikdo nedá když jí je 17!A miluje justina noo a co to je její věc a ne tvoje....není to ani usmrkánek abys to nebyla ty když o ní tak mluvíš..,tobě by to také nebylo příjemne tak se starej o sebe *10* -
-
Ale je pravda že jej vzor je aj Miley Cyrus ale podla mna len treba veriť že má rozum a nebue ako ona, mám ju moc moc rada
-
Jako 1.ti lidi co ji moc nemusi tak at si ty komenty odpusti a vubec je sem nepisou:*
2. Fakt ji neznate nevite co dela kazdy den:)
3. A nemuzeme se zde hadame meli by jsme radsi resit Violettu(Martinu):D
ja osobne kdyz jsem videla reklamu na Violettu tak sem si rekla co to zase bude za kravinu... Ale podivala jsem se na 1dil a zacalo me to zajimat a sleduju to porad:)
-
-
Já respektuji tvůj názor na ni a nebudu ti tady nadávat atd., protože máš svůj názor.Ale jen k tomu jak se pořád někoho "cicmá" je to její role a má to ve scénáři.A propó(sorry, ale fakt nevím jak se to píše tak se omlouvám, než mi tady někdo začne nadávat proč to sem tedy píšu atd...) jak víš jak se jmenuje i Diego který je až v druhé řadě???
-
A má vypchávky fáááákt ale je úžasná je moja druhá najoblúbenejšia herečka a speváčka rvá je candelaria molfese
-
-
Pardon prvá nie rvá :-D
-
-
Hej jo chapu ze neco z toho je pravda ale ja bych je nechala snit o tom ze je uzasna bez chyby adt... Stejne ji nikdy nepoznaji tak co uz! :/ a kdyz se treba podivaji na fotky na googlu tak na nekterich vypada jako stara babka vim ze ted me uz nesnasite ze jsem tohle napsala ale neznateji nevite co dela s kym a jak:D
!!!!!!! -
Mas pravdu Vio je krá.a
-
-
Víš o tom že sis napsala tten druhý koment mas pravdu Vio je krá.a(to sis napsala sama aby to vypadalo že s tebou někdo souhlasí až tak blbí nejsme
-
-
-
KOPIE HANNY MONTANY.. -____- *6* *6* *6*
-
-
naser si
-
-
Un cantante y actriz increíble cada vez que vienen a la República Checa pozdaravem Talia
-
Moc líbí ale to slovensko...nie som z česka :-/
-
Martina je pekna:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
-
Nelíbí...
Moc tomu táboru něvěřím... *13* *11* -
-
Hej neasi jako zadarmo a jeste vubec kolik ji je te holce ktera to porada? :o
A sama tam bude? :o wtf taky logika:* -
-
Hele je mi 19 a zrušila jsem to protože někteří jsou proti a respektuji je tím pádem ruším
-
-
Ok tvoje rozhodnuti, tobe je 19? :o
-
-
Jo proč..? :D
-
-
Ne jen tak:DD
-
-
-
-
-
-
Helle martino put stiha dobre
-
nelíbí
-
-
Mně taky ne!! Promiň! Příde mi totiž trochu kravina aby to bylo zadarmo!!
-
-
O čom vlastne rozprávate ???
-
to řika ta prava ktera nic neumí
-
-
Co že??? Já jsem nenapsala že nic neumí!!! o.O
-
-
Já nic neumím jo? Tak v tom případě tábor violettta se RUŠÍÍÍ *10*
-
-
-
A proč jako by to nemohlo být zadarmo?
-
-
NO tak promiň ale tábor s Violettou na týden a zadarmo??? Trochu kravina!!! Na týden a zadarmo promiň ale nevěřím!!! A kolik ti vůbec je BULDOG???
-
-
ne s violettou ale bude téma violetta
-
19
-
-
-
No víš,mě je to jedno,je to prostě zadarmo no..? a co s tím to je moje věc ne...? jako chapu že se ti to nemusí libit ale proste ja sem si setrila a zkusila sem to a hotovo zadarmo! :-?
-
-
-
nelíbí *10* *10*