-
Ja ked budem velka tak chcem byt bud herecka alebo spevack
-
Pi 2.
-
budu mluvit slovensky čím chcete být až vyrastiete holky *3*
-
Teraz nechapem ja som nic pred siedmimi hodinami ne pisala ja som pisala ze z violetty dva je najlepšia pesnicka si es por amor a como queres
-
Jaj som asi chora do pip.
-
Do pitle nasa mama sla k kozneticke a vratila sa:((
-
Ja ju tiez milujem je taka nadana se mi viduchne hlava ale je fakt skoda ze byva v argentine no nevadi este si posnivame ze ju chcemw vidiet na zivo lebo to sa asi nikdy nestane ha nie lebo argenttina je daleko od nas a tam cesta trva asi 4 dni a 4 sny ze ju uvidime alebo keby sme tam isly tak by nebola doma lebo by bola u frajera juana lanzaniho u toho hlupaka!! ja keby som ho poznala tak by som mu vrazila do ust ze by neprezil lebo to je hlupak uz ked sa nanho pozrem tak mi je tak zle ze as ani by som ho poznat nechcela taky je skaredy ani k Martine Stoessel nehodi ha nemam pravdu je mozno je Martina don ho posrata ale ona je krasna a on nie ale to zalezi iba na nej a co ked sa raz rozidu a bude s Jorgem ale to by bolo dobre ha nie
-
Si es por amor le najlepšia pieseň z violetty2 a como queres :-*
-
A na slovensku je to take iste len a tam niake sliva vislovuje mekko ale spev da v cesku vislovuje zpev ale spev sa píše tak co chces
-
Demi_christina_music si kra** vies a velka hlupana vazne premyslaj co pises ako by mohla byt vanesa ceska?! ty tam sa ta a hovorim a ked si male babo tak povec maminke ach ti vimeni plienku lebo si asi vazne babo a asi velmi male lebo po 1.pises hovadi a pi 2.pises ako male babo tak chod do skoly ale stebou spravim ja nieco lebo si hlupa tak ako stare prasa tak a uc lebo si kra**!!!!