Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I like you a violetta hay
  • ok *4*
  • Demi_christina_Music ja určite niesom češka lebo nepíšem česky. a spev dáva zmysel ale zpev nie tak čo chceš?lebo ty ma neponas a ja teba tak ja tebe dám pokoj a ty mne a sami tak nech sa ti darí v škole
  • Violetta je naj lepsia a ma pekne oblecenie a na nema ani 1 jedinu chybycku lebo ona je proste krasna
  • Tu si deb**** ty demi nieco alebo ako ako si nohla napisat taku hovadinu vraj tini mam vcelku rada co to znamena povec a premysly si co ty valastne pises ok a vanesa neni ceska. ona je slovacka ved to je moja sestra ty si ceska tak nepis hovadiny a aj ja viem lepsie cesky ako ty ty by si mala vediet cesky :)?! ok aj tak ked si ceska tak sa mas este co ucit cesky a ja da stebou nechcem hadat ale ako mozte hovorit z kuty ze to je zpevat nie spievat prepac ale mozno ty len hovoris z kuty ze to je zpev lebo neviete spievat a leb tak sa to vislovuje. zpev ale pise sa to spev
  • I LOVE Violetta *14* *14*
  • Tini mám vcelku ráda:)
    A jinak, není náhodou Vanesa z česka? Protože ano, v česku je to Zpěv a ne Spěv.. ale na slovensku je to jinak.. *8*
  • Violetta spieva vážne dobre. Je super. *3* *14* *4*
  • Masa mama ma 34 rokov nas otec 38 rokov ale my mu hovorime ze ma 2 roky nas naj starsi bratranec ma 14 rokv nasa naj starsia sesternica ma 18 rokov nasa sesternica jej sestra ma 16 rokov a ich naj mlacsia sestra nasa sesternica ma 2 roky nas naj malacsi bratranec ma 3 roky a jeho starsi brat ma 7 rokov tak a uz pojdeme k nasej babke a dedovi a srykovi nas strtko ma 24 eojov je rapper
  • jojo a moje mamka má 43let a táta má 46let no sestra má 18let *5* jo a ted něco protu nikču né pro sami neboj nic o tobě tá nikča je taková blbka to co pýšeš na jorgovy to sy přečty ti chiby cha šprtka nikola

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit